Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Magia › Zaklęcia i rytuały › Miłosne v
« Wstecz 1 … 3 4 5 6 7 Dalej »

Poszukuję osoby do pomocy

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Autor Wiadomość
Lola Offline
Użytkownik

Liczba postów: 9
Reputacja: 0
Znak Zodiaku:
Praktykowany rodzaj magii:

Podziękowania: 0
Podziękowano 0 razy w 0 postach
Standardowo. On odszedł twierdząc, że nie kocha, ja ciągle kocham i nie do końca wierzę w to jego odkochanie (bardziej ogromny wpływ rodziny, lecz nie wiem na pewno). Na temat spętań się naczytałam, więc poproszę o to w ostateczności. Prosiłabym o jakies ryty bądź zaklęcia zwracające jego uwagę, bądź zachęcające do spotkania ze mną (co do reszty na razie stawiam na mój urok, choć nie zaprzeczam, że spróbuję czego trzeba by osiągnąć cel). Poszukuję również osoby, która ewentualnie zechciałby mi pomóc, nakierować, bądź rzucić urok.

Bardzo doceniam wszelkie ostrzeżenia czy komentarze nt. moralności, jednak przeczytałam prawie cale forum, więc myślę, że to zupełnie zbędne na teraz.

Nie, nigdy nie próbowałam czarować, ale nie boję się i jestem świadoma konsekwencji (dlatego też spętanie zostawiam jako ostateczność).

Poza tym sama magia wydaje się być interesująca i myślę, że zabawię tu dłużej, jednak na razie myślę tylko o nim, a to raczej nie sprzyja innym czarom. Liczę na was ;)

P.S. warto byłoby dodać, że ostatnio mam sporego pecha w wielu dziedzinach życia, wiec rozważam też, że zostałam ofiarą jakiejś klątwy.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-11-2017, 19:35 {2} przez Lola.)
26-11-2017, 19:33
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Cyjanek987 Offline
Użytkownik

Liczba postów: 105
Reputacja: 17
Znak Zodiaku: Ryby

Podziękowania: -1
RE: Poszukuję osoby do pomocy
Droga Lolo,
1) To, że masz pecha nie znaczy od razu, że jesteś ofiarą klątwy. Moim zdaniem lepiej zastanów się nad przyczynami tych nieszczęść w różnych sferach np. jeśli wylali cię z pracy, to jak mogłaś zawinić, że do tego doszło? Nie zrzucajmy wszystkiego na klątwę, ale możesz spróbować jakiś prosty rytuał na szczęście.

2)Et, nie przesadzajmy na temat tych konsekwencji, bo nie powinniśmy uznawać za prawdę ostateczną wszystkiego, co powie jakiś nieznajomy mag. Przede wszystkim zastanów się na ile spójne i logiczne jest zdanie tej osoby - potem wierz jej lub nie. Poznaj też wiele podejść, żeby móc co porównywać.

3) Pierwszą rzeczą jaką powinnaś zrobić jest przeanalizowanie psychiki twojego ukochanego. Czy jest nieśmiałym i skrytym w sobie introwertykiem? A może impulsywnym i zmiennym ekstrawertykiem? Takie rzeczy mają duże znaczenie w magii miłosnej, bowiem głównym priorytetem jest dopasowanie odpowiedniego wpływu na daną osobę. W przypadku pierwszym trudniejsze będzie wywołanie odpowiednio silnego impulsu do zmiany niż utrzymanie go przez długi czas, a w drugim przypadku odwrotnie. Z tej racji jeśli chcesz, żeby Ci się lepiej udało, to pytaj pod interesującym Cię wątkiem - dowiedz się jaki wpływ dany rytuał wywiera na cel i zastanów się jak to zadziała na Twojego ukochanego. Zindywidualizuj wszystko jak maksymalnie się da, bo wtedy maksymalizujemy efekty. Przeszperaj forum - masz wiele rytów i metod, na pewno jakaś przypadnie Ci do gustu. Zanim jednak się za wszystko zabierzesz, zacznij może ćwiczyć podstawy - wchodzenie w gnozę, dharanę, assanę, pranayamę, wizualizację i władanie energią.

"Jeśli chcesz upiec szarlotkę, najpierw musisz stworzyć wszechświat" Carl Sagan
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-11-2017, 20:35 {2} przez Cyjanek987.)
26-11-2017, 19:54
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Lola Offline
Użytkownik

Znak Zodiaku:

Dziękuję za tak szybką odpowiedź. Jest zdecydowanie introwertykiem, jednak obiecal, że jeżeli coś się zmieni w jego uczuciach to da mi znać. Powiedziałam mu otwarcie, że moje serce należy do niego i w każdej chwili może wrócić, więc dosyć ciężko określić mi czy będzie potrzebne przełamanie introwertyka czy nie. Dlatego też zwracam się do was.
26-11-2017, 21:22
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Daratin Offline
Oko

Liczba postów: 26
Reputacja: 3
Znak Zodiaku:

Podziękowano 2 razy w 1 postach
Potrzebuję jego i Twojej daty narodzin oraz miejsca narodzin, jeśli znasz dokładne godziny to też się przyda. Spróbuję pomóc określić co właściwie się stało i czy warto jest to kontynuować, jeśli zechcesz. Dla ochrony danych lepiej odezwij się na PW jeśli będziesz zainteresowana.
26-11-2017, 21:57
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Lola Offline
Użytkownik

Znak Zodiaku:

Czy jest na forum jakiś temat o dopasowywaniu osobowości? Nie umiem znaleźć.
27-11-2017, 19:39
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Cyjanek987 Offline
Użytkownik

Liczba postów: 105
Reputacja: 17
Znak Zodiaku: Ryby

Podziękowania: -1
Jeśli jest to introwertyk, to powinnaś się zastanowić nad paroma rurami w niedługim odstępie czasowym, które wywołaną silne impulsy. Nie orientuję się czy na forum są wątki o osobowościach, ale możesz poszukać poza forum.

"Jeśli chcesz upiec szarlotkę, najpierw musisz stworzyć wszechświat" Carl Sagan
27-11-2017, 19:43
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.