Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Magia › Pytania i problemy v
« Wstecz 1 … 3 4 5 6 7 … 23 Dalej »

Magia milosna - nie o uroki mi chodzi..

[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Autor Wiadomość
Elija17 Offline
Użytkownik

Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Znak Zodiaku:
Praktykowany rodzaj magii:

Podziękowania: 0
Podziękowano 0 razy w 0 postach
Czy da sie, za pomoca magii, sprawdzic czy dana osoba jest nam pisana? Poznalam mezczyzne.. mam takie dziwne przeczucie I uczucie gdy jestesmy obok siebie.. jakby jakas zlota niewidzialna nic nas laczyla.. oboje czujemy sie przy sobie tak komtortowo.. nie wiem czy to zwykla Chemia czy cos niezwyklego ale nigdy wczesniej sie tak nie czulam. Kiedy nie ma go przy mnie ja nadal mam to poczucie ze on w jakims sensie nalezy do mnie.. to dziwne.. nie umiem tego wyjasnic nawet sobie.. on ma dziewczyne.. wiem ze im sie nie uklada I to bardzo... Ale nawet zanim sie o tym dowiedzialam ja mialam to dziwne uczucie ze wszystko bedzie dobrze.. ze jesli nie jutro to za 50lat ale bedziemy razem.. z natury bywam okropnie zazdrosna I normalnie w przypadku gdy koles ktory mi sie podoba ma kogos - zaplakalabym sie z zalu na smierc.. a Tu od samego poczatku mialam takie... "To nic" :) czuje taki spokoj... Ale przychodza te momenty niepewnosci.. "a co jesli to sobie wkrecilam Bo chce by tak bylo?" "Co jesli on nie czuje tego co ja??" (Gdzie wystarczajacy jego jedno spojrzenie I nabieram tej pewnosci na nowo), najgorzej jest gdy nie widzimy sie dluzej.. te obawy we mnie rosna i czuje sie niekomfortowo... Czy da sie to jakos sprawdzic magicznie? Wiem ze zanim rzuci sie urok milosny to trzeba sprawdzic czy Dane osoby sa w ogole sobie pisane a urok to juz ma tylko pomoc by NIC nie stanelo na przeszkodzie.. nie potrzebuje uroku.. ten juz chyba najwyrazniej zostal rzucony I to w calkiem naturalny sposob :) chce tylko takie pewnosci: TAK TO TO... wtedy tez moze nabralabym wiekszej pewnosci siebie..
27-12-2017, 12:17
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Feras Offline
aka. Laominos

Liczba postów: 132
Reputacja: 0
Znak Zodiaku:
Praktykowany rodzaj magii:
Magia Natury/Runy

Podziękowania: 28
Podziękowano 2 razy w 1 postach
RE: Magia milosna - nie o uroki mi chodzi..
Nie jestem ekspertem, ba, nawet nowicjuszem bym się nie nazwał, ale wtrącę swoje trzy groszę bo jakże inaczej. Oczywiście, ktoś bardziej doświadczony zapewne mnie poprawi, ale będzie to lekcja i dla mnie, i dla Ciebie.
Samemu byłem w takiej okoliczności, ale jeżeli chodzi o miłość to dużo nie zrobisz, chyba że chcesz wpłynąć na swojego lubego wole, ale to też ma swoje konsekwencje, powiem tyle, co zdołałem się nauczyć - jeżeli jesteście sobie pisani, to będziecie razem i basta, jeżeli nie - no cóż...
Szczerze z doświadczenia powiem, że emocje mogą człowieka zgubić, w moim przypadku po tym jak emocje opadły, potrafiłem z innej perspektywy spojrzeć na sytuacje i wyszło mi to na dobre.

Oczywiście zapraszam bardziej doświadczonych w tej dziedzinie forumowiczów do poprawienia moich głupot i założenia mi kagańca na mordke jeżeli faktycznie to co piszę to stek bzdur.

disregard GF, acquire gangas
[Obrazek: zyzz_bdy_loupu-d5ituzq.png~c200]
30-12-2017, 14:41
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.