Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Witchcraft › Poznajmy się v
« Wstecz 1 … 4 5 6 7 8 … 26 Dalej »

Witam-o pomoc pytam/-:

Strony (3): 1 2 3 Dalej »
[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Witam-o pomoc pytam/-:
Autor Wiadomość
Załamana - zakochana Offline
Użytkownik

Liczba postów: 9
Reputacja: 0
Znak Zodiaku:
Praktykowany rodzaj magii:

Podziękowania: 0
Podziękowano 0 razy w 0 postach
Witam-o pomoc pytam/-:
Witam wszystkich ,,, obserwuje was już dość dlugo jesteście wszyscy tacy z wielka wiedza podziwiam i szczerze szanuje takich ludzi,,,bardzo mi się to podoba i dlatego zarejstrowałam się i postanowiłam napisać i może czasami uczestniczyć w rozmowie chociaż nie jestem taka jak wy :/ szkoda ze nie potrafię bardzo chciałabym , -ale nie każdy może mieć taka wiedzę umiejętności ,,, czy ja mogłabym poprosić kogoś tak dobrego żeby mi ktoś pomógł ? Ja kocham ,,, on chyba tez ale jakas blokada się włączyła :/ i może tutaj znajdę radę pomoc ,,, jakiś rytuał poradzicie ? Podzielcie się ze mną bardzo was proszę ,,, sami wiecie co to znaczy Miłość ,, jak tu napisano ostatnio nawet bez miłości to i pieniądz nie cieszy :/
23-02-2018, 21:28
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
qert Niedostępny
Użytkownik

Liczba postów: 113
Reputacja: 4
Znak Zodiaku:

Podziękowano 1 razy w 1 postach
RE: Witam-o pomoc pytam/-:
Droga, nowa, jakże trapiona przez kłopoty nowa użytkowniczko.
Przede wszystkim witam w jakże nieskromnych i bogatych w wiedzę progach Wichcraft.

Jednakże na wstępnie pragnę zaznaczyć oczywistą Twą omyłkę, tutaj nikt nie urodził się z wiedzą, lecz każdy ją zdobył-doświadczył, a to wymaga pracy, i to wiele. Błędne jest Twoje stwierdzenie że nie jesteś taka jak "my"bo dzieli Cię tylko ilość pracy oraz wiedzy przyswojonej, niektóre osoby zauważają zmiany które wywołują sami szybciej niektórym trzeba to pokazać.

Czym jest miłość? Tylko uczuciem które jak każde inne dotyczy człowieka.
Niestety miłość jest jak nienawiść ciężko poskromić gdy wybuchnie w Nas, a co dopiero przekazać bądź wywołać o drugiej osoby.

Jedno powiedzieć mogę, poczekaj. Nie każdy owoc jest smaczny jak zerwie się go nim dojrzeje. Czasami warto poskakać troszkę, mimo że od razu nie dosięgamy do tego co chcemy to warto poczekać aż "urośniemy", daje to lepszą satysfakcje i uczucie spełnienia niż użycie "drabiny".
23-02-2018, 23:40
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Użytkownik

Znak Zodiaku:

Dziękuje za tak wyczerpująca odpowiedz ,, a wiec powiadasz ze można się tego wszystkiego nauczyć ? Hmm może jakaś podpowiedz o czego tu zacząć ?

Powiadasz miłość to tylko uczucie ale jak każdy z nas czeka na nie i chce być kochanym -prawda ? Czekać ? Czekałam bardzo długo nie licząc tego w miesiącach lecz w latach robiąc już chyba wszystko co możliwe ,,::/ teraz chciałam sięgnąć tuc wyżej czym jest magia ,,, nie mam siły już walczyć innymi sposobami kocham szczerze i wiec ze jak ten owoc już zerwe będę zadowolona zaspokajana na zawsze , wiec raz jeszcze proszę o jakieskolwiek wskazówki cóż mogę zrobić? Wiem ze każdy z was kiedyś kochał albo kocha i wie co teraz czuje ja ,,,wierze ze jest tu jakiś anioł miłości i mi w tym pomoże a teraz raz jesCze dziękuje i wszystkich pozdrawiam serdecznie życząc miłego dnia
24-02-2018, 09:43
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
MaryJane Offline
Użytkownik

Liczba postów: 79
Reputacja: 5
Znak Zodiaku:
Wszystkiego po trochę

Musisz wziąć pod uwagę fakt, iż magia miłosna jest trudna, wymaga praktyki, a przynajmniej podstaw.
By powstała między dwojgiem ludzi więź, uczucie czy to zauroczenia czy miłości musi minąć czas, i to od ciebie zależy czy wykorzystasz szansę, jaką daje magia.
24-02-2018, 17:13
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Użytkownik

Znak Zodiaku:

Dziękuje mary

Dziękuje mary ( za szybko dodawałam ) ale jakie takie podstawy to chyba znam i bardzo chciałabym spróbować ,, co ty na to? Dasz radę pomoc?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-02-2018, 20:44 {2} przez Załamana - zakochana.)
24-02-2018, 20:43
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
MaryJane Offline
Użytkownik

Znak Zodiaku:
Wszystkiego po trochę

Jeśli masz podstawy to na forum znajdziesz rytuały miłosne.
24-02-2018, 21:11
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Użytkownik

Znak Zodiaku:

Myślałam ze po to jest forum ze może ktoś coś podpowie doradzi :/ ale i tak dziękuje
24-02-2018, 21:37
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Snake Offline
Użytkownik

Liczba postów: 2
Znak Zodiaku:

Nie widzę żadnych blokad tak jakby bylo wszystko okej, możesz powiedzieć o jakie blokady chodzi? On ma do ciebie obojętny stosunek.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-03-2018, 16:44 {2} przez Snake.)
01-03-2018, 16:40
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
LupusAlbum Offline
Zbanowany, ale szczęśliwy ;*

Liczba postów: 146
Znak Zodiaku: Wodnik
Hoodoo/Voodoo

Podziękowano 1 razy w 0 postach
Zacznijmy od kilku podstaw bo widzę, że to zmierza do nikąd.

Magia miłosna w żadnym stopniu nie wywoła prawdziwego uczucia. Śmirm stwierdzieć, że jest to manipulacja innymi ludźmi (w sumie możemy wyciągnąć taki wniosek gdy zastanowimy się i zerkniemy do źródeł czym jest magia) Rozumiem, że będziesz usatysfakcjonowana gdy dana osoba będzie przymuszona lub wręcz zmuszona do męczenia się z tobą wbrew jej woli? jesteś gotowa na to, że magia nie wyczaruje Ci wspaniałego związku i miłości?

By móc wykonywać jakiekolwiek rytuały magiczne i to skutecznie wymagany jest odpowiedni trening. Nie wystarczy otwierać czakrałek i medytować (obie te czynności są trochę usless).

Radzę pierw znaleźć jakąś osobę co zna się na dywinacji i sprawdzić czy dzialania magiczne w tym celu mają jakiś sens.
01-03-2018, 20:06
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
MaryJane Offline
Użytkownik

Znak Zodiaku:
Wszystkiego po trochę

LupusAlbum poniekąd masz rację z działaniem magii miłosnej. Jednak nie mogę się zgodzić, że nie wywoła uczucia u czarowanej osoby. Przykładem jest mój mąż, urok użyty na niego spowodował powstanie uczucia silnego, można by powiedzieć, iż to prawdziwa miłość.
Natomiast z resztą zgadzam się z tobą. Niestety ludzie biorą się za magię miłosną nie mając praktyki, podstaw, a czasami mając blade pojęcie czym jest urok czy spętanie
01-03-2018, 20:38
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Strony (3): 1 2 3 Dalej »

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.