Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Umysł › Stany Świadomości › Sen › Interpretacja snów v
1 2 3 Dalej »

Czarna postać "mistyk"

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Czarna postać "mistyk"
Autor Wiadomość
Anderwolf Offline
Wilkołak

Liczba postów: 39
Reputacja: 1
Znak Zodiaku: Skorpion
Praktykowany rodzaj magii:
Szamanizm

Podziękowania: 0
Podziękowano 0 razy w 0 postach
Czarna postać "mistyk"
Witam.
Ostatnio miałem ciekawy sen i nie wiem czy jest związany z moim nowym przyjacielem, z którym współpracuje czy ktoś coś chce ode mnie. Otóż akcja zaczyna się tak:
Pojawiam się nagle w pokoju, i nagle coś mnie wzięło żeby pójść do przedpokoju, na dworze było ciemno a w domu światła się paliły. Ujrzałem sylwetki kogoś z rodziny, coś jakby byli ale ich nie było. Chowali się pod oknem, które dawało widok na drzwi balkonowe i podwórko. Ujrzałem(jakby energetycznie bo nie miałem widoczności bo się schowałem z nimi) czarna wysoka postać, jakby była w płaszczu i kapeluszu. Ktoś zapytał co to za "mistyk". A ta postać chciała ewidentnie wejść przez okno balkonowe. I nagle JEBUT. Uczucie, którego nigdy w życiu nie doświadczyłem, jak wiadomo we śnie nie dzieje się nam krzywda i trudno żeby coś się takiego stało. Poczułem jakby coś mnie chciało rozerwać ale nie tak dosłownie tylko jakby jakieś zakłócenia, rozciąganie ewidentnie tamta postać mnie zaatakowała, od razu zacząłem modlić się do absolutu i to coś zniknęło. Macie jakieś podejrzenia co to mogło być i co chciało?
26-06-2018, 13:28
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.