Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Magia › Zaklęcia i rytuały › Miłosne v
« Wstecz 1 2 3 4 5 6 7 Dalej »

Pomoc skutecznego Rytualisty potrzebna

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Autor Wiadomość
enedue Offline
Użytkownik

Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Znak Zodiaku:
Praktykowany rodzaj magii:

Podziękowania: 0
Podziękowano 0 razy w 0 postach
Bardzo potrzebuję pomocy skutecznego rytualisty.
Sytuacja bardzo trudna.
Oczywiście zapłacę. Bardzo proszę o kontakt osoby, które czują się pewne i na siłach pomóc.
Poświęcę wszystko, co będzie konieczne.
03-09-2018, 17:55
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Olimpia Niedostępny
...

Liczba postów: 5,278
Reputacja: 97
Znak Zodiaku: Wodniś ^^
Magia Naturalna

Podziękowania: 675
Podziękowano 597 razy w 576 postach
RE: Pomoc skutecznego Rytualisty potrzebna
Ja tutaj bardzo bym chciała was wszystkich uczulić, że nie mamy kontroli kto jest na tym forum i co piszę komu na PW.

SĄ TU TAKŻE OSZUŚCI!!!!
Biorą kasę, powiedzą, że macie nikomu o nich nie mówić (bo wiedzą, że my wam wszystko powiemy i sprawdzimy jak coś), jak zapytacie czy się będzie domagać, to was zastraszą, każą się zamknąć i powiedzą, że wszystko ok, albo że "za karę" rzucą klątwę, czy odwrócą skutek rytuału.

UCZULAM WAS NA TAKICH LUDZI!!!
NIE BĄDŹCIE NAIWNI!
NIE KAŻDY JEST TYM ZA KOGO SIĘ PODAJE!!!

Normalność to wymysł.
Skupiają się w stado i "normalność" tworzą na podstawie wypadkowej średniej reakcji i poglądów innych Owiec w stadzie.
Boją się uwolnienia Woli ponad Formę.
Są niewolnikami Formy (Materii i spraw materialnych).

-----------
Różnica pomiędzy mną a resztą jest taka, że ja sie nie boje być nie akceptowana.
16-09-2018, 20:36
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Zaciekawiona Offline
Użytkownik

Liczba postów: 7
Znak Zodiaku:

To może by tak wypisać na kogo uważać, albo komu można zaufać?? Bo wydaje mi się, ze tez się nadzialam.. i nie jest to miłe, kontakt był do czasu wysłania pieniędzy , a teraz cisza..
17-09-2018, 06:57
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Olimpia Niedostępny
...

Magia Naturalna

Wiele takich zgłoszeń dostaje, ale jednak nie mam prawa publicznie nikogo oskarżać czy umniejszać.
Jest to zresztą zawarte zarówno w regulaminie jak i prawie prasowym, a tak naprawdę - zgłoszenia kilku osób, bez dowodów (np. screenów) są nie wystarczające do konfrontacji. A również nie pytałam o wersje osób oskarżanych.

Nie ponosimy odpowiedzialności za to, jacy są tu ludzie oraz za ... no powiedzmy szczerze, ślepe zaufanie i zero pomyślunku osób, które się do takich ludzi zgłaszają. Przecież logiczne, jak ktoś mówi na starcie ''nie mów nikomu o mnie" i takie bzdury, że coś jest z nim nie tak... jak zaczyna zastraszać itp. to zamiast to w brnąć... no sorry.

Wiele tego typu osób to osoby zdesperowane i zazwyczaj uważające się za wielce dojrzałe i wiedzące co robią... takimi najprościej manipulować. Piszą też takie osoby do mnie i wiem... jak piszą i jak to działa. Zazwyczaj to jest zrobię wszystko, daj już od razu numer konta, cena nie gra znaczenia.

Najwięcej mam zgłoszeń odnośnie oszustw wobec osób, które się tu udzielały i dopiero ZACZYNAŁY, jako osoby początkujące, które... poznaliśmy i naprawdę... tragedia.

Chciałabym zobaczyć ich ''wielką moc" jak ja się im dobiorę magicznie do tyłka. ;) Na pewno nikogo się tutaj nie musicie obawiać, bo jak ktoś wam coś zrobi to będzie miał ze mną do czynienia.

Z drugiej strony, każdy mag powinien poinformować, że są różne kwestie i różne rzeczy i nie zawsze się musi udać... operacja na kimś NIEZNANYM, z kim nie mamy żadnego połączenia... ani emocji ani nośnika, nic... sorry... Ktoś może faktycznie umieć... ale to nie znaczy, że energia trafi w cel i jeszcze da radę zmodyfikować resztę. Na to oddziałowuje wiele czynników. Tak naprawdę największe szanse ma osoba zainteresowana, bo ma siłę pragnień, siłę woli - jej zależy. A to już potrzebna energia. Nie to co obojętna, zdystansowana osoba, co zrobi na ''odwal się'' czy bez tego ''czegoś''.

I prawda taka, że tacy klienci, też są sami sobie winni.
Czy jak ktoś jest chory to idzie do lekarza? Czy oddaje się byle jakiej osobie z ulicy, która przedstawia się jako lekarz? Wybaczcie, ale jednak jestem osobą zawsze szczerą i niektórzy potrzebują takiego kubła zimnej wody, choć uważają się za dorosłych i odpowiedzialnych. Niektórzy mi pisali ''nie jestem nastolatką, mam 30 lat" - a zachowywali się gorzej niż nie jedna 13latka... Za głupotę się płaci i taka prawdę. My nie jesteśmy w stanie wszystkiego ogarniać i wszystkich ścigać i sprawdzać... Po to też jest regulamin i ... myślenie.

Normalność to wymysł.
Skupiają się w stado i "normalność" tworzą na podstawie wypadkowej średniej reakcji i poglądów innych Owiec w stadzie.

-----------
Różnica pomiędzy mną a resztą jest taka, że ja sie nie boje być nie akceptowana.
18-09-2018, 23:43
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Zaciekawiona Offline
Użytkownik

Liczba postów: 7
Znak Zodiaku:

Przekaz zrozumiały i konkretny. Mnie nikt nie zastraszał i tez nikt nie mówił żeby o tej osobie nie mówić.
Chodzi bardziej o to - tak mi się wydaje, ze jeśli ktoś prosi o pomoc i odzywają się osoby chętne do tej pomocy które mówią o nie wiadomo jakich „mocach” , a tak naprawdę znają teorie tylko z książek, materiałów, a praktyka niestety jest w czarnej xxx..
Pomoc można na wiele sposobów wsparciem, pokazaniem dobrej drogi, medytacja itd.. Ale jeśli ktoś jest naprawdę dobry w teorii i praktyce ma na swoim koncie wiele sukcesów związanych z magią to czemu by nie pomoc?
Wiem, ze ludzie w akcie desperacji robią bardzo dużo, szukają pomocy tutaj na kafeterii , gazecie czy na olx.. ale prawda jest taka, ze dobry mag nie musi się ogłaszać , a sam może się odezwać,tak?
Wiadomo nie zawsze może coś wyjść.. idąc do lekarza tez mogą postawić zła diagnozę..
Nie do każdego idzie w jakiś sposób dotrzeć chociaż nie raz słyszałam, ze dla dobrej magii nie ma nic co by mogło stać na drodze w sensie odległości czy jakiś blokad, ale to trzeba być naprawdę dobrym magiem żeby cel osiągnąć.. a co za tym idzie dobrze przygotować osobę zlecająca fizycznie i psychicznie itd.. temat rzeka.. Ja naprawdę wierze , ze jest tu ktoś kto naprawdę zna się na rzeczy i jest w stanie pomoc. Pozdrawiam :)
19-09-2018, 11:23
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Olimpia Niedostępny
...

Magia Naturalna

Tylko, że takim osób się NIE CHCE pomóc, ludziom, którzy oczekują, że się zrobi za nich.
Wiem to nie, tylko po sobie, ale też po rozmowach ze sprawdzonymi ludźmi. Wiemy jak to wygląda, mamy też własne życie i nasze praktyki - wielu też kwestii zwyczajnie nie pochwalamy.

Tak naprawdę, szanujący się mag... jest szukany, a sam (zazwyczaj) nie wychodzi z inicjatywą.
Wiele takich osób w tym i ja... pisaliśmy artykuły co i jak zrobić... korzystajcie.

Normalność to wymysł.

-----------
23-09-2018, 14:54
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.