Olimpia
...

Liczba postów: 4,734
Reputacja:
86
Podziękowania: 316
Podziękowano 169 razy w 318 postach
|
RE: Rozkład na Zdolności Ezoteryczne
(04-10-2018, 21:05)Nightmare napisał(a): Starałam się siebie nie blokować, ale i tak ciężko w przypadku niektórych kart w ogóle... jednakże pisałam co mi przyszło do głowy. Jest dobrze! Nie chciałam powiedzieć durrr... Wiesz bo dostane warna. xD
Na moje wyszło mi coś takiego:
(04-10-2018, 21:05)Nightmare napisał(a): A robiłam Wielkimi Arkanami. Małych w ogóle nie ogarniam!
I nie będziesz ogarniać, jeśli nie zaczniesz z nich korzystać.
Rozkład na Zdolności Ezoteryczne Nightmare
(04-10-2018, 21:05)Nightmare napisał(a): 1. Rydwan - jestem gotowa do działania, zdeterminowana, chce iść przed siebie rozwijać się, obecnie jestem w dobrym nastroju, pełna energii, aktywna (nie śpiąca xD).
Dobrze.
(04-10-2018, 21:05)Nightmare napisał(a): 2. Głupiec - zdolności, predyspozycje z którymi się urodziłam to coś jak magia chaosu. Potrawie tworzyć myślą, wolą, mam predyspozycje właśnie do tworzenia za pomocą myśli, woli... To jest moja zdolność w magii. Znaczy nie wiem jak to inaczej nazwać, ale wiem o co chodzi.
Dobrze.
(04-10-2018, 21:05)Nightmare napisał(a): 3. Kapłanka - do 3 miesięcy powinnam skupić się na... Tu nie wiem. Chyba chodzi o karty Tarota, jasnowidzenie (mam tu predyspozycje prorocze sny), na oczyszczeniu (kapłanka widzę, że oznacza uzdrawianie). Podróże astralne. Hmmm... No i nie wiem już na czym. Powiem, że może chodzi o skupienie na swoich zdolnościach, bo kiedyś miałam prorocze sny i niesamowitą intuicją może chodzi o to, żebym na nowo w sobie obudziła tą umiejętność.
Jak nie wiesz jak nie wiesz? Dobrze.
(04-10-2018, 21:05)Nightmare napisał(a): 4. Cesarz - na pewno nie koncentrować się na konkretnymi zasadami, na podążanie za rytuałami. Bo chce mieć jakieś wytyczne i to mnie blokuje, a powinnam iść za swoją intuicją i mocą. Tworzyć swoje techniki. Nie szukać na zewnątrz, ale wewnątrz siebie.
Dobrze. Cesarz to jeszcze pewność siebie i siła woli. 
(04-10-2018, 21:05)Nightmare napisał(a): 5. Sąd Ostateczny - w mojej tali Sąd Ostateczny to karta mroczna i nic w niej nie widzę (już karta śmierci jest taka ładna i przyjemna xD). Może oznaczać, że mimo że nie jestem wstanie codziennie ćwiczyć to żebym się nie poddawała i starała się trenować bez ciągłości i ustalania konkretnego dnia. W sensie "o zacznę od poniedziałku". Pomoże mi oczyszczenie. Hmm... Motywacja.
Tak, ale przede wszystkim Sąd Ostateczny to wyzwolenie. Wyzwól się z myślenia, że nie jesteś w stanie ćwiczyć. Ja ćwiczę nawet w autobusie czy czekając aż lekarz mnie przyjmie do gabinetu. xD
(04-10-2018, 21:05)Nightmare napisał(a): 6. Kochankowie - moja ulubiona karta bo urodzeniowa. <3 Pewnie chodzi o to, że rozwinę w sobie ten "kochający" aspekt. xD W sensie obecnie karty wskazują, że jestem śmierć/cesarzowa, a powinnam dążyć do stania się kochankowie/kapłanka. Kochającą Kapłanką czyli dzięki rozwijaniu swojej intuicji zrobię duży krok na przód na swojej drodze rozwoju czy coś...
W sensie, że osiągniesz harmonię, równowagę, pewność siebie i miłość do samej siebie, akceptacje i poczucie własnej wartości.
Ta karta śmierci mnie rozwaliła, ale u mnie jest bardzo ładna w rozkładzie. Prawie zero mroku. Karta Gwiazdy na przykład to kobieta z łukiem, więc no patrzyłam też na karty, ale nie umiem wiele powiedzieć. Mam pustkę, ale i tak szanuje i uwielbiam te karty. Tylko nie wiem nigdy co chce mi powiedzieć Sąd Ostateczny (to naprawdę mroczna karta, ale nie najmroczniejsza hehe xD Jest taka jedna z horrorów, ale to z Małych Arkan)
Rozkład na Zdolności Ezoteryczne Oli
(04-10-2018, 21:05)Nightmare napisał(a): 1. Mag - w pełni mocy, uporządkowanie, doskonale wiesz co masz robić
Dobrze.
(04-10-2018, 21:05)Nightmare napisał(a): 2. Śmierć - rozmowy z bytami, z duchami, z przewodnikami duchowymi, zdolności medium
Ok.
(04-10-2018, 21:05)Nightmare napisał(a): 3. Rydwan - podróże astralne, sny... Może musisz skupić się, odbyć jakieś podróże/podróż.
No... wkońcu, by się przydało tam wrócić... ale przede wszystkim, ostatnio się rozleniwiłam i powinnam wrócić do praktyki jaką kiedyś robiłam. Chodzi i częstotliwość. Ruszyć do przodu.
(04-10-2018, 21:05)Nightmare napisał(a): 4. Sąd Ostateczny - może lęk przed rozpoczęciem zmian? Trudność w rozpoczęciu lub pogodzeniu się z czymś. Może coś w przeszłości podsyła jakąś blokadę.
Uważać na byty, które chcą mnie wyciągnąć... wredne suki. Dlatego przestałam wychodzić z ciała. Ogólnie uwaga na byty niematerialne... mam talent do kłopotów. xD Już za dzieciaka... to przez te zdolności medium, jestem dla nich jak magnez.
(04-10-2018, 21:05)Nightmare napisał(a): 5. Koło Fortuny - aktywność, wytrwałość, koncentracja, nagroda, spojrzenie na to z innej strony. Motywacja sama będzie przychodzić.
Aktywność na pewno. Ale też różnorodność, zajęcie się czymś innym.
(04-10-2018, 21:05)Nightmare napisał(a): 6. Gwiazda - kobieta pewna siebie, walcząca, niwelująca negatywne energie. Spokój harmonia, tajemniczość, wzrost ukrytych zdolności.
Tak jest.
No i cóż? Powinnaś bardziej wierzyć w siebie. Dobrze Ci poszło. ^^
Tylko, przestań blokować samą siebie tym myśleniem, że coś Ci się nie uda...
Normalność to wymysł.
Skupiają się w stado i "normalność" tworzą na podstawie wypadkowej średniej reakcji i poglądów innych Owiec w stadzie.
Boją się uwolnienia Woli ponad Formę.
Są niewolnikami Formy (Materii i spraw materialnych).
-----------
Różnica pomiędzy mną a resztą jest taka, że ja sie nie boje być nie akceptowana.
|
|