Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Dywinacja › Pytania i problemy v
1 2 Dalej »

Wróżenie z tarota każdego dnia

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Autor Wiadomość
DragoBonita Offline
Użytkownik

Liczba postów: 87
Reputacja: 6
Znak Zodiaku: Skorpion
Praktykowany rodzaj magii:
Hermetyzm

Podziękowania: 0
Podziękowano 0 razy w 0 postach
Hej, jest taka sprawa. :D

Wreszcie załatwiłam sobie własną talię tarota do praktyki Magiji Współczesnej. Kontemplacja idzie super, żadnych problemów, jednak czegoś mi brakuje. Fajnie by było, gdybym mogła wyrobić sobie nawyk codziennego rozkładu, chociaż jednego małego, żeby poznać karty Arkan Mniejszych, i jak cała talia pracuje jako jedność a nie pojedyncza karta. I tu się rodzi pytanie...

Macie jakieś pomysły na ćwiczenia/rodzaje pytań/konkretne rozkłady? Bo jak pytam o "własne problemy" to mi się pomysły zbyt szybko kończą, ot jestem dosyć nieproblematyczna. XD I jak np pytam o "dzisiejszą lekcję", na co dziś uważać, co mogę dziś zrobić by poprawić swoją praktykę to karty przez dłuższy czas pokazują to samo (jestem w kiepskiej sytuacji finansowej więc na przemian non stop dostaję 10 denarów i 5 denarów XD). Z góry dzięki!
26-11-2018, 23:56
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Nightmare Offline
Śniąca

Liczba postów: 266
Reputacja: 4
Znak Zodiaku: Niedźwiedź
Świadome Śnienie

Podziękowania: 8
Podziękowano 14 razy w 9 postach
RE: Wróżenie z tarota każdego dnia
Ja ćwiczyłam ze znajomym z internetu. Razem rozkladaliśmy na podobne pytania. Ja w jego sprawie, a on w mojej. Szczerze ja też dopiero się uczę. Głównie pytam o to co mam zrobić w obecnej sytuacji? Jak pokonać lęk? Też mi się pytania kończą i również nie wiem o co pytać. xD Jak chcesz możemy razem sobie poćwiczyć. Mam nadal gg jakby co... xD Mam nadzieję, że ktoś bardzo kompetentny wypowie się w tym temacie bo też chce wiedzieć. :D
27-11-2018, 00:05
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
DragoBonita Offline
Użytkownik

Liczba postów: 87
Reputacja: 6
Znak Zodiaku: Skorpion
Hermetyzm

Podziękowania: 0
Podziękowano 0 razy w 0 postach
RE: Wróżenie z tarota każdego dnia
Och, cudnie. XD Bardzo chętnie z kimś poćwiczę, ale powiem szczerze muszę sobie gg od nowa zakładać haha XD dawno nie używałam i jakiś rok temu chyba gg costam musiało pousuwać przez RODO i mnie, że tak powiem, wykasowało. XD Napiszę na pw jak będę już miała, jeszcze raz dzięki. :D
27-11-2018, 00:17
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.