Witchcraft - Forum ezoteryczne
Co to powoduje? - Wersja do druku

+- Witchcraft - Forum ezoteryczne (http://witchcraft.com.pl)
+-- Dział: Magia (http://witchcraft.com.pl/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Dział: Pytania i problemy (http://witchcraft.com.pl/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Wątek: Co to powoduje? (/showthread.php?tid=5219)

Strony: 1 2

RE: Co to powoduje? - Isaac - 26-04-2014

Jest tutaj zadane zwykłe i proste pytanie, więc nie wiem po co komu więcej szczegółów. Wiadomo, że im mniej informacji podane tym szerszy krąg powodów i przyczyn... I trudniej jest odpowiedzieć. Nie można mówić bez myślny wątek, ktoś pyta nie bez powodu. Szanujmy to, a nie olewajmy jakby się zjadło wszystkie rozumy!!! Według mnie wykluczając oczywiście choroby psychiczne myślę, że czakra serca jest galancie przymknięta. Czasami też ludzie sami odpychają od siebie uczucia i izolują się od nich, bo tak im wygodniej lub też się boją tych uczuć, nie którzy uważają że miłość, przyjaźń, zaufanie to słabości. Prościej im się żyje, ale nie koniecznie szczęśliwie. :D

RE: Co to powoduje? - Olimpia - 26-04-2014

I tu właśnie mówiłam o żółtodziobach... cóż teoretyzujcie dalej. :) W końcu to lepsze niż konkretna diagnoza, która byłaby postawiona jakby było więcej info. :)

RE: Co to powoduje? - Klaiven - 27-04-2014

Tak, ale taka diagnoza nic mi nie wniosła, bo to o mnie chodziło. Więc jedyny Isaac, powiedział, coś, co mnie nie wkurzyło za poprzednimi razami. Chodzi o to, żeby jak najwięcej podać przyczyn lub powodów, a ja napiszę, jakie się nie zgadzają, bo coś. Nie będę od razu mówić o wszystkim ,bo to też nie jest dobre, by odkrywać wszystkie karty. Nikt przecież nie powie wszystkich szczegółów, bo może ich nie pamięta, niektóre są zbyt emocjonalnie nasycone, a niektóre szczegóły lepiej zachować dla siebie. Czy wszyscy zawsze mają taki wielki problem by po prostu odpowiedzieć na proste pytanie? Czy jak ktoś się was zapyta jaką chcecie wodę, to zaczniecie mu zadawać pytania typu: A czy ona będzie zimna, możecie ją podgrzać, czy będzie gazowana, ile można kupić za 2 złote, czy można po tym iść do toalety? Pytać wam nikt nie zabroni, ale ludzie! Opanujcie się! Przy prostym pytaniu: Co powoduje(jeśli ktoś nie zrozumiał kontekstu: Co może powodować) brak uczuć i jak temu zapobiec, nie umiecie odpowiedzieć: może być to problem z czakrą serca, może być to problem psychiczny osoby. (tutaj możecie autora pytania POPROSIĆ czy może dać wam więcej info, np. czy ta osoba miał jakieś problemy wcześniej, ktoś jej dokuczał, bała się itp.) Trudne tak sformułować odpowiedź? Tak trudne?

RE: Co to powoduje? - Olimpia - 27-04-2014

Wypisanie wszystkiego zajelo mi by z pol godziny... Jak nie wiecej.
To nie mi zalezy na odpowiedzi na Twoje pytanie... tylko Tobie, wiec to Ty powinines sie postarac aby ta odpowoedz otrzymac. Myslisz ze chce mi sie poswiecac tyle czasu bo Ty tak chcesz? No to sie powaznie i definitywnie mylisz.
Powodzenia w szukaniu odpowiedzi. :)

RE: Co to powoduje? - Klaiven - 28-04-2014

Już ją mam bez pomocy witchcrafta.