Witchcraft - Forum ezoteryczne
spętanie - wasze doświadczenia - Wersja do druku

+- Witchcraft - Forum ezoteryczne (http://witchcraft.com.pl)
+-- Dział: Magia (http://witchcraft.com.pl/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Dział: Zaklęcia i rytuały (http://witchcraft.com.pl/forumdisplay.php?fid=26)
+---- Dział: Miłosne (http://witchcraft.com.pl/forumdisplay.php?fid=107)
+---- Wątek: spętanie - wasze doświadczenia (/showthread.php?tid=8249)

Strony: 1 2 3

RE: spętanie - wasze doświadczenia - Olimpia - 29-09-2018

MaryJane moim zdaniem jak ktoś kocha szczerze, to nie robi drugiej osoby takiej rzeczy.
Szczera miłość zawsze się obroni sama.

Swoją drogą znam wiele osób, co bardzo bardzo kochały i wcale nie trwał urok długo... Za to znam też osoby, co się bawiły, a się potem uroku nie mogły pozbyć. Każdy przypadek indywidualny. Ja sama należałam do tej drugiej grupy, jak jeszcze się bawiłam taką magią.

RE: spętanie - wasze doświadczenia - Wicca - 13-12-2018

Czy ktos z Was zna jakis skuteczny sposob na odwrocenie spetania?

RE: spętanie - wasze doświadczenia - Blackpearl - 26-12-2018

(25-11-2017, 17:47)MaryJane napisał(a): Jakiś czas temu wykonywałam spętanie kobiecie, która po czasie zaczęła wykazywać objawy choroby psychicznej. O dziwo zadziałało, ale osoba ta i tak doprowadziła do zniszczenia działania, a choroba pogłębiła się (wylądowała na oddziale psychiatrycznym).
W przypadku takich działań trzeba być bardzo ostrożnym, jeden nieodpowiedni element rytu może zmienić nie tylko cel, ale i osobę zlecającą działanie.

Witam serdecznie. Czytałam na tym forum kilka kwestii na temat magii miłosnej. Potrzebuję pomocy i porady w tej kwestii. Czy mogę liczyć na kontakt. Bardzo proszę.

RE: spętanie - wasze doświadczenia - Blackpearl - 26-12-2018

Dzień dobry. MaryJane przepraszam ale nie wiem jeszcze dokładnie jak poruszać się po tym forum więc umieściłam krótki post pod Twoją wiadomością. Czy mogę liczyć na jakiś kontakt i pomoc w sprawie spętania.

RE: spętanie - wasze doświadczenia - MorskieOko - 26-02-2019

Jestem załamana przez wygłupy znalazłam się w takiej sytuacji.

Chciałabym zapytać czy mogłam rzucic zaklęcie spętanie na kogos mówić „ stawiam byt demoniczny przy xxx”
Nie było żadnych życzy tej osoby
Tylko zdjęcie świeczka i te moje słowa które usłyszałam w filmiku na YT

Było to poprzez zabawę. Nie wierzyłam w takie rzeczy

Można sprawdzić czy ta osoba jest pod wpływem tego zaklęcia o ile można to tak nazwać ?

Czy może jakoś go odczarować?

RE: spętanie - wasze doświadczenia - Sanctusd - 11-01-2020

Jakby była pod wpływem takiego zaklęcia, już sama swoim zachowaniem by Ci to uświadomiła. Znajdź ten filmik na YouTube by można było przeanalizować rytuał. Jaki byt był proszony o pomoc, jakie wizualizacje, jakie emocje, fazy księżyca to wszystko ma znaczenie.

RE: spętanie - wasze doświadczenia - vSauronVV - 20-11-2023

(25-11-2017, 20:25)Olimpia napisał(a): Zgadzam się z Daratinem.
Kiedyś się zajmowałam Magią Miłosną i już nigdy do tego nie chce wracać.

Ogólnie, to taka osoba traci wolną wolę, traci ''mózg''... nie wiem jak można żyć ze świadomością, że się kogoś zmusza do miłości/do związku... a rzucanie erotyków na kogoś, porównuje z gwałtem, wkońcu nie idzie z nami do łóżka z własnej woli.

Ogólnie ja o wiele bardziej polecam przyciąganie miłości, rytuały na znalezienie jej.
Ja kilka razy stosowałam i jestem bardzo zadowolona z wyników, co chciałam to miałam... tylko, że niestety zapominałam czasem o paru ważnych kwestiach jak np. skupiałam się na tym jaki partner ma być, ale kompletnie nie na tym jaki ma NIE BYĆ - na tym pojechałam.
Potem nauczona doświadczeniem... poszłam w drugą stronę. xDDD
A jeszcze indziej... zminimalizowałam cechy przyszłego partnera.

... jednak, trzeba dobrze pomyśleć nad tym czego chcemy i czego nie chcemy. xD

kilka lat temu uderzałem to jedniej kobiety która byla wolna , potem jak miała chłopaka to dałem jej spokój mimo tego wysłała na mnie swojego chłopaka, to na złosc mu i jej , podrywałem dalej tą kobiete, potem ona zamówila na mnie rytuał odciecia (nic nie mówiła ale wiem o tym ) przez chwile zadziało ale potem jak zobaczyłem ze jej facet oswiadczył sie tej kobiece to przestało działać ten rytuał bym odciął sie od niej.

RE: spętanie - wasze doświadczenia - Olimpia - 20-11-2023

Taką postawą pokazujesz, że jesteś bardzo niedojrzały.
Stwierdzenie, że ktoś zamówił rytuał odcięcia "bo tak" może być po prostu łatwym i wygodnym wytłumaczeniem. Niemniej jeśli tak było to widać sam jesteś pod urokiem miłosnym i wówczas należałoby to ściągnąć zamiast robić głupoty niczym rozpuszczony bachor, co nie dostał cukierka.

Jednak jeśli nie chcesz takiego rozwiązania i wciąż chcesz rzucać uroki miłosne - ok! Na świecie musi przecież istnieć równowaga. Zajmij się podstawami, co już Ci mówiłam wielokrotnie - najpierw fundament. To naprawdę długo nie zajmie żeby się dowiedzieć jak działa magia i czym jest, są artykuły na ten temat na forum - i masz poszukać, a nie oczekiwać, że dostaniesz na tacy. Potem nawet sam będziesz mógł sobie przygotować rytuał miłosny, albo skorzystać z któregoś z gotowych dostępnych na forum.