Witchcraft - Forum ezoteryczne
Najgorsze typy klientów i jak sobie z nimi radzić - Wersja do druku

+- Witchcraft - Forum ezoteryczne (http://witchcraft.com.pl)
+-- Dział: Dywinacja (http://witchcraft.com.pl/forumdisplay.php?fid=98)
+--- Dział: Tarot (http://witchcraft.com.pl/forumdisplay.php?fid=103)
+--- Wątek: Najgorsze typy klientów i jak sobie z nimi radzić (/showthread.php?tid=11652)

Strony: 1 2 3 4 5

RE: Najgorsze typy klientów i jak sobie z nimi radzić - Olimpia - 27-05-2023

Nie chce mi się już pisać w tym temacie... więc odniosę się tylko do kilku kwestii.
Po pierwsze powiedz mi w którym miejscu powiedziałam kiedykolwiek, że usprawiedliwiam swoje okrucieństwo? xD I cholera śmieszny mnie też to... że to jest w sumie co powiedziałam, że umiem być bezlitosna i okrutna, a Ty wciąż nie wiesz na czym to okrucieństwo moje polega i co konkretnie robię. xDD Po prostu się tego uczepiłeś. xDD

Po drugie to jest naprawdę głupie, stwierdzić, że jak ktoś się ze mną w czymś zgadza, lub uważa podobnie to od razu mi się podlizuje czy że ja kazałam Cię nienawidzić. No nie... Chaosol tu wpada raz na ruski rok i nie mam z nim żadnych bliskich kontaktów - wogóle z mało kim mam.

A co do tego że jak przyszłeś pierwszy raz i był zastój, a teraz zaczęło się ruszać... no wiesz, ja stawiam na jakość, a nie na ilość... poza tym raczej przystopowałeś aktywność, bo ludzie po prostu nie chcą się wdawać z Tobą w dyskusję.

Wbrew temu co sądzisz, że jestem Hitlerem - nie pójdziesz do gazu, bo "jesteś inny" czy coś... nieważne ilu userów będzie tego chciało, dopóki nie łamiesz regulaminu jesteś "nasz" (w sensie jednym z nas) i nie dam Cię także obrażać czy coś. W każdej rodzinie jest jakaś specyficzna osoba. Witaj w naszej!

Cesarzowa to przede wszystkim matka, która dba o swoją rodzinę. Dobry przywódca. Moi "dworzanie" jak ich nazwałeś, nie zgadzają się ze mną często i wiedzą, że mają prawo się nie zgadzać... wielokrotnie też zostałam z czymś przegłosowana i musiałam ustąpić. Także no nie masz racji... xD Ludzie tutaj mają wolność - nie ma u nas tabu czy homofobii czy strachu przed "wielkim Kapłanem", wszyscy wiedzą, że mogą liczyć zarówno na swoją "matkę" Olimpię jak i na swoich "ojców" - Nikodema czy Evandera. Co więcej są osoby, które mnie totalnie nie trawią, bo bywam "ostra" i totalnie sobie z tego nic nie robię - i wogóle do mnie nie piszą.

A moja "popularność" wywodzi się z czegoś innego - zazwyczaj to ja jestem tą osobą do której można zadzwonić o 2 w nocy i opowiedzieć, jak ciężko być gejem w polskiej wsi. To ja potrafię pomóc i podnieść ludzi na duchu i uświadomić ich, że to ok jest być niedoskonałym. Nie wywyższam się w przeciwieństwie do Ciebie i REALNIE coś robię, a nie tylko dużo kłapię językiem. Ludzie tutaj znają moje zdolności i nie raz im to tyłek uratowało. Właśnie stąd jest moja "popularność". Jednak mimo to... potrafią mi powiedzieć, że się z czymś nie zgadzają i wiedzą, że to uszanuje. ;)

Kojarzysz może Katarzynę Batory czy Annę Boleryn? Wszystkie te królowe łączy jedno. O ich losie (a raczej śmierci) zadecydowało pospólstwo. Były też królowe kochane i szanowane przez ludzi - np. Wanda, która kochała swój lud. Po czym poznasz dobrą królową? Po tym jak traktuje ją lud. Ja najwyraźniej jestem świetną królową.

Zamiast więc płakać, że ludzie mnie lubią sam zapracuj na ich sympatię i szacunek - tak jak ja to zrobiłam. Jednak biorąc pod uwagę jak się odnosisz do ludzi... nikt nie będzie chciał mieć z Tobą nic wspólnego.

PS: Ah i przypominam! Że ja jeszcze potrafię ludziom "pojechać" i być niezbyt przyjemna.

RE: Najgorsze typy klientów i jak sobie z nimi radzić - Misteryk - 27-05-2023

Ja nie gonię za popularnością mam inne zadania w tym życiu.

RE: Najgorsze typy klientów i jak sobie z nimi radzić - tupajda - 07-06-2023

Olimpio, podziwiam twoją cierpliwość w dyskusji z trudnym klientem :D

RE: Najgorsze typy klientów i jak sobie z nimi radzić - Olimpia - 07-06-2023

To pokaz praktyczny. xDD