![]() |
|
Coś klątwopodobnego - Wersja do druku +- Witchcraft - Forum ezoteryczne (http://witchcraft.com.pl) +-- Dział: Magia (http://witchcraft.com.pl/forumdisplay.php?fid=10) +--- Dział: Zaklęcia i rytuały (http://witchcraft.com.pl/forumdisplay.php?fid=26) +---- Dział: Klątwy (http://witchcraft.com.pl/forumdisplay.php?fid=75) +---- Wątek: Coś klątwopodobnego (/showthread.php?tid=11376) |
Coś klątwopodobnego - Merid♡ - 16-01-2022 Ktoś poradził mi, żebym założyła wątek, bo możecie mieć ciekawe pomysły i rady. Problem jest taki: Moja młodsza ferajna jest gnębiona w szkole. Koleżanki puszczają na Jej temat złośliwe plotki, piszą wulgaryzmy na tablicy, ktoś coś zrobi, a potem jest mówione, że to ona. Nie chcę wchodzić w szczegóły, ale jest źle. Wychowawczyni umywa ręce, bo twierdzi, że musi być bezstronna. Prośba do Was. Potrzebuję czegoś na ochronę młodej plus klątwy/rytu by tamte dostały za swoje. Nie mówcie mi, że to dzieci i nie mogę na nie klątwić. Mogę. Chcę, by dostały to co same dały. Macie jakieś pomysły? Podpowiedzi? Rozważę każda opcje. RE: Coś klątwopodobnego - tupajda - 16-01-2022 Elektronicznie to ukryta kamera (ostatecznie mikrofon, internetowe sklepy ze sprzętem detektywistycznym), nagrana jedna taka akcja i skarga do kuratorium, że szkoła nic nie chce zrobić. Z dyrektorką zakładam, że rozmawiałaś. Od nauczycielki (a najlepiej od szkoły) to poproś o stanowisko na piśmie - nic tak nie rusza jak oficjalne pismo, po którym zostaje ślad i nie da się udawać, że sprawy nie ma. Najlepiej w piśmie zaznaczyć, czy szkoła czeka na samobójstwo ucznia. Po takim piśmie cokolwiek by się wydarzyło, to dyrektor beknie. Z klątw, to proponuję coś w filozofii Wicca - niech powróci po trzykroć to co dają, takie przyspieszenie karmy z natychmiastowym uruchomieniem. RE: Coś klątwopodobnego - Adrianna - 16-01-2022 W ryja typiarom dać. To raz. Jakiś ochronny symbol ogólnie młodej bym dała, nie ma że się wstydzi, czy inni nie mają. Może schować na dno plecaka, whatever. Nie wiem co tam używasz, runy? Jakiś skrypt by się pewnie znalazł. A gówniarom bym po dupie dała odbijającym jakimś czarem. Zależy też jaką rozpierduche chcesz wywołać. Czar typu zamknij gębę wrogom może? Ja zazwyczaj cytryna+pieprz+intencja na karteczce+szpilki/gwoździe stosuję i jest okej. Dodam, że to stosowałam na mojej kierowniczce i podziałało jak miód, a miała dość dużo wyższą pozycję od mojej, więc tu nie wiem czy by nie było za mocne. Ale czy nas to interesuje?
RE: Coś klątwopodobnego - Darkness - 16-01-2022 Od laika: Ochrona: czar lub rytuał na niewidzialność. Jest jeszcze chyba mudra do tego. + może heksagram, lub tarcza algizowa. Co myślicie? Ma to sens? RE: Coś klątwopodobnego - Merid♡ - 17-01-2022 Cytat:Elektronicznie to ukryta kamera (ostatecznie mikrofon, internetowe sklepy ze sprzętem detektywistycznym), nagrana jedna taka akcja i skarga do kuratorium, że szkoła nic nie chce zrobić. Z dyrektorką zakładam, że rozmawiałaś. Od nauczycielki (a najlepiej od szkoły) to poproś o stanowisko na piśmie - nic tak nie rusza jak oficjalne pismo, po którym zostaje ślad i nie da się udawać, że sprawy nie ma. Najlepiej w piśmie zaznaczyć, czy szkoła czeka na samobójstwo ucznia. Po takim piśmie cokolwiek by się wydarzyło, to dyrektor beknie.Myślałam nad dyktafonem. Są takie w kształcie bransoletki na alledrogo. Tylko nie wiem czy to coś da. Napiszę Ci więcej na priv, to będziesz miał podgląd na sytuację. Cytat: Żeby to było takie proste. Cytat: Nie wstydzi się. Właśnie nie wiem czego. Jeśli robiłam jakieś ryty to runy, a jak potrzebowałam do nauki to pieczęcie. Nie mam jeszcze wyrobione swojego systemu. Biorę wszystko byleby było mocne. Cytat: Zdecydowanie nie interesuje. Ma piedyknąć tak, że pogubią języki. Cieszyłabym się jakby te kłamstwa, które mówią wyszły na wierzch. Cytat: Podejrzewam, że ma, ale niech się mądrzejsi wypowiedzą. RE: Coś klątwopodobnego - lisa - 04-09-2022 Tupajda dobrze mówi! Pismo przestraszy wszystkich tak, że przestaną ignorować problem. I co to w ogóle za stanowisko, że nauczycielka ma być bezstronna - to jakaś bujda wymyślona przez kogoś kto nigdy nie powinien był zostać nauczycielem! Stanowisko Adrianna też mi się podoba: w ryja typiarom dać. RE: Coś klątwopodobnego - Moriass - 07-09-2022 Wychowanie. |