Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Magia › Zaklęcia i rytuały › Klątwy v
1 2 Dalej »

Coś klątwopodobnego

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Coś klątwopodobnego
Autor Wiadomość
Merid♡ Offline
W♡l♡cz♡a!

Liczba postów: 955
Reputacja: 13
Znak Zodiaku:
Praktykowany rodzaj magii:

Podziękowania: 181
Podziękowano 87 razy w 56 postach
Coś klątwopodobnego
Ktoś poradził mi, żebym założyła wątek, bo możecie mieć ciekawe pomysły i rady.

Problem jest taki: Moja młodsza ferajna jest gnębiona w szkole. Koleżanki puszczają na Jej temat złośliwe plotki, piszą wulgaryzmy na tablicy, ktoś coś zrobi, a potem jest mówione, że to ona.  Nie chcę wchodzić w szczegóły, ale jest źle. Wychowawczyni umywa ręce, bo twierdzi, że musi być bezstronna.
Prośba do Was. Potrzebuję  czegoś na ochronę młodej plus klątwy/rytu by tamte dostały za swoje. Nie mówcie mi, że to dzieci i nie mogę na nie klątwić. Mogę. Chcę, by dostały to co same dały.
Macie jakieś pomysły? Podpowiedzi? Rozważę każda opcje.

"Zrób mi tę przyjemność. Uwielbiaj mnie mimo wszystko."
16-01-2022, 20:30
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
tupajda Offline
Wtajemniczony

Liczba postów: 1,020
Reputacja: 19
Znak Zodiaku:

Podziękowania: 228
Podziękowano 212 razy w 147 postach
RE: Coś klątwopodobnego
Elektronicznie to ukryta kamera (ostatecznie mikrofon, internetowe sklepy ze sprzętem detektywistycznym), nagrana jedna taka akcja i skarga do kuratorium, że szkoła nic nie chce zrobić. Z dyrektorką zakładam, że rozmawiałaś. Od nauczycielki (a najlepiej od szkoły) to poproś o stanowisko na piśmie - nic tak nie rusza jak oficjalne pismo, po którym zostaje ślad i nie da się udawać, że sprawy nie ma. Najlepiej w piśmie zaznaczyć, czy szkoła czeka na samobójstwo ucznia. Po takim piśmie cokolwiek by się wydarzyło, to dyrektor beknie.

Z klątw, to proponuję coś w filozofii Wicca - niech powróci po trzykroć to co dają, takie przyspieszenie karmy z natychmiastowym uruchomieniem.

--
Wystarczy być sobą.
16-01-2022, 21:53
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali: Wierzbix , Merid♡ , Nikodem
Adrianna Niedostępny
Pingwiniara

Liczba postów: 623
Reputacja: 15
Znak Zodiaku: Byk
Magia pingwinów

Podziękowania: 118
Podziękowano 111 razy w 65 postach
W ryja typiarom dać. To raz.

Jakiś ochronny symbol ogólnie młodej bym dała, nie ma że się wstydzi, czy inni nie mają. Może schować na dno plecaka, whatever. Nie wiem co tam używasz, runy? Jakiś skrypt by się pewnie znalazł.

A gówniarom bym po dupie dała odbijającym jakimś czarem. Zależy też jaką rozpierduche chcesz wywołać. Czar typu zamknij gębę wrogom może? Ja zazwyczaj cytryna+pieprz+intencja na karteczce+szpilki/gwoździe stosuję i jest okej.

Dodam, że to stosowałam na mojej kierowniczce i podziałało jak miód, a miała dość dużo wyższą pozycję od mojej, więc tu nie wiem czy by nie było za mocne. Ale czy nas to interesuje? ;)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-01-2022, 21:58 {2} przez Adrianna.)
16-01-2022, 21:54
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali: tupajda , Wierzbix , Merid♡ , Nikodem
Darkness Offline
Użytkownik

Liczba postów: 55
Reputacja: 1
Znak Zodiaku:
Różne

Podziękowania: 34
Podziękowano 5 razy w 5 postach
Od laika:
Ochrona: czar lub rytuał na niewidzialność. Jest jeszcze chyba mudra do tego. + może heksagram, lub tarcza algizowa.
Co myślicie? Ma to sens?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-01-2022, 22:21 {2} przez Darkness.)
16-01-2022, 22:20
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali: Merid♡
Merid♡ Offline
W♡l♡cz♡a!

Liczba postów: 955
Reputacja: 13
Znak Zodiaku:

Podziękowania: 181
Podziękowano 87 razy w 56 postach
Cytat:Elektronicznie to ukryta kamera (ostatecznie mikrofon, internetowe sklepy ze sprzętem detektywistycznym), nagrana jedna taka akcja i skarga do kuratorium, że szkoła nic nie chce zrobić. Z dyrektorką zakładam, że rozmawiałaś. Od nauczycielki (a najlepiej od szkoły) to poproś o stanowisko na piśmie - nic tak nie rusza jak oficjalne pismo, po którym zostaje ślad i nie da się udawać, że sprawy nie ma. Najlepiej w piśmie zaznaczyć, czy szkoła czeka na samobójstwo ucznia. Po takim piśmie cokolwiek by się wydarzyło, to dyrektor beknie.

Z klątw, to proponuję coś w filozofii Wicca - niech powróci po trzykroć to co dają, takie przyspieszenie karmy z natychmiastowym uruchomieniem.
Myślałam nad dyktafonem. Są takie w kształcie bransoletki na alledrogo.
Tylko nie wiem czy to coś da. Napiszę Ci więcej na priv, to będziesz miał podgląd na sytuację.
Cytat:
W ryja typiarom dać. To raz.

Żeby to było takie proste.
Cytat:
Jakiś ochronny symbol ogólnie młodej bym dała, nie ma że się wstydzi, czy inni nie mają. Może schować na dno plecaka, whatever. Nie wiem co tam używasz, runy? Jakiś skrypt by się pewnie znalazł.

Nie wstydzi się.
Właśnie nie wiem czego. Jeśli robiłam jakieś ryty to runy, a jak potrzebowałam do nauki to pieczęcie.
Nie mam jeszcze wyrobione swojego systemu.
Biorę wszystko byleby było mocne.
Cytat:
A gówniarom bym po dupie dała odbijającym jakimś czarem. Zależy też jaką rozpierduche chcesz wywołać. Czar typu zamknij gębę wrogom może? Ja zazwyczaj cytryna+pieprz+intencja na karteczce+szpilki/gwoździe stosuję i jest okej.

Dodam, że to stosowałam na mojej kierowniczce i podziałało jak miód, a miała dość dużo wyższą pozycję od mojej, więc tu nie wiem czy by nie było za mocne. Ale czy nas to interesuje?

Zdecydowanie nie interesuje.
Ma piedyknąć tak, że pogubią języki.
Cieszyłabym się jakby te kłamstwa, które mówią wyszły na wierzch.
Cytat:

Od laika:
Ochrona: czar lub rytuał na niewidzialność. Jest jeszcze chyba mudra do tego. + może heksagram, lub tarcza algizowa.
Co myślicie? Ma to sens?

Podejrzewam, że ma, ale niech się mądrzejsi wypowiedzą.

"Zrób mi tę przyjemność. Uwielbiaj mnie mimo wszystko."
17-01-2022, 00:15
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
lisa Offline
Szczotko-zmiotka

Liczba postów: 367
Reputacja: 4
Znak Zodiaku:
Biała magia

Podziękowania: 63
Podziękowano 29 razy w 27 postach
Tupajda dobrze mówi! Pismo przestraszy wszystkich tak, że przestaną ignorować problem. I co to w ogóle za stanowisko, że nauczycielka ma być bezstronna - to jakaś bujda wymyślona przez kogoś kto nigdy nie powinien był zostać nauczycielem! Stanowisko Adrianna też mi się podoba: w ryja typiarom dać.
04-09-2022, 11:05
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Moriass Offline
Użytkownik

Liczba postów: 19
Reputacja: 1
Znak Zodiaku:

Podziękowania: 0
Podziękowano 2 razy w 1 postach
Wychowanie.
07-09-2022, 21:37
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.