Witchcraft - Forum ezoteryczne
Rytuał na "zamknięcie ust" - Wersja do druku

+- Witchcraft - Forum ezoteryczne (http://witchcraft.com.pl)
+-- Dział: Magia (http://witchcraft.com.pl/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Dział: Zaklęcia i rytuały (http://witchcraft.com.pl/forumdisplay.php?fid=26)
+---- Dział: Klątwy (http://witchcraft.com.pl/forumdisplay.php?fid=75)
+---- Wątek: Rytuał na "zamknięcie ust" (/showthread.php?tid=6903)

Strony: 1 2 3

Rytuał na "zamknięcie ust" - Hexe - 25-05-2015

Stary, skuteczny...

Jest to dobry rytuał dla kogoś, kto ma za długi język/przeszkadza w jakiś sposób. NIEZBĘDNE DNA ofiary, np. włos, paznokieć, ząb... szyjemy laleczkę, wypychamy obojętnie czym, może być wata, trociny...

Kiedy już jest wypchana, wkładamy DNA i zaszywamy. NIE MALUJEMY OCZU, a miejscu gdzie maja być usta wyszywamy czarna nicią krzyżyk (NIE można iść na łatwiznę i namalować czarnym flamastrem)...
Następnie owijamy czarnym materiałem zaczynając od głowy - jak mumie, zostawiamy jedną nogę wolną, bierzemy gwóźdź i młotek, idziemy do lasu/parku i z całej siły przybijamy na niezwiązaną nogę do drzewa mówiąc np.milcz na wieki lub coś tam innego, osobistego....

Ważne- przybijamy do góry nogami, czyli jak wisielec w Tarocie, ważne, aby ludzik nikomu nie przeszkadzał i nie był na widoku. Rytuał robimy przy ubywającym księżycu.

RE: rytual na´´zamkniecie ust´´ - Olimpia - 26-05-2015

Fajny. Ale źródło podaj i popraw proszę błędy. :)

RE: Rytuał na "zamkniecie ust" - Hexe - 26-05-2015

Źródło - od mojej nieżyjącej już babci, błędów nie dostrzegam, bo działa. Jeśli ktoś zna ten rytuał to proszę pisać. Olimpia, może i są tam gdzieś "błędy", ale zapewne jak sama wiesz, magia to nic innego jak sugestia czy autosugestia (pomijając rytuały baaardzo ciężkiego kalibru), a więc wiara czyni cuda. Każde nasze działanie i energia odpowiednio ukierunkowana MUSI przynieść efekt. :) Pozdrawiam. :)

Hexe, oczywiście chodzi o błędy ortograficzne, językowe, interpunkcyjne, ponieważ kiepsko się to czyta. Zacznij pisać to czytelniej (zdania zaczynaj z wielkiej litery, używaj polskich znaków). - Neaxx

RE: rytual na´´zamkniecie ust´´ - Marzena - 26-05-2015

Hexe, myślę, że Olimpii chodziło o błędy językowe. ;) A o samym rytuale też słyszałam, że skuteczny.

RE: rytual na´´zamkniecie ust´´ - Hexe - 26-05-2015

Za błędy językowe przepraszam, ale od 6 roku życia mieszkam w Niemczech....

RE: rytual na´´zamkniecie ust´´ - Marzena - 26-05-2015

Spoko, myślę, że mogłabyś się z nami podzielić dużą wiedzą, tylko staraj się pisać czytelniej, bo forma zniechęca do przeczytania.

RE: rytual na´´zamkniecie ust´´ - Hexe - 26-05-2015

Aż tak źle? :P No nie przesadzaj, wejdź na dowolne polskie forum, zobaczysz ile błędów, :P ale ok, postaram się. :)

RE: rytual na´´zamkniecie ust´´ - Animal - 26-05-2015

Pisz chociaż z dużych liter i rozdzielaj tekst, resztę postaram się zawsze poprawić w szybkim tempie. :P

(26-05-2015, 11:10)Unebris napisał(a): Na przyszłość sugeruję ci:

- Stosowanie kolorów w tytule, śródtytule i nazwach co istotniejszych
- Pogrubianie/Pochylanie czcionki zależnie od rangi informacji
- Dołączanie obrazków przykładowych laleczek, lub obrazkowej instrukcji do postu
- Rozpisywanie instrukcji w punktach, poprzedzonej opisem i pochodzeniem danego typu magicznego działania.

Na pewno post stanie się wówczas o wiele czytelniejszy, atrakcyjniejszy i nie będzie użytkowników forum straszyć formą "na odwal się". Dla przykładu możesz sobie poczytać moje autorskie posty - jeśli chodzi o stosowanie zróżnicowanych czcionek.

Sam temat jest zbyt minimalistyczny, aby przyciągnąć odpowiednią gamę odbiorców chętną do wypowiadania się czy podziękowania za post.

Pozdrawiam.

I Hexe, dobrze jak byś się dostosowała do tych punktów, serio przyciągają uwagę i czyta się dużo lepiej. Mógł bym i ja Ci w tym pomóc, jak zrobisz jak temat, wystarczy że do mnie napiszesz.

RE: rytual na´´zamkniecie ust´´ - Olimpia - 26-05-2015

Tak, to prawda chodziło mi o błędy językowe, po prostu nie było to czytelne... w jednym słowie nie wiedziałam czy chodzi o to czy o tamto... wiesz chodzi głównie o literówki, żeby modzi i korektor wiedzieli jak poprawić taki post skoro Ty masz problem z językiem polskim. :) Jednak osobiście sądzę, że każdy polak powinien znać swój własny ojczysty język i nie kaleczyć go.

Jeśli chodzi o magię, mam inne zdanie... magia to magia, autosugestia to autosugestia. Fakt wiara jest ważna w magii (właściwie we wszystkim) bo w końcu jak nie wierzysz to tworzysz automatycznie negatywne wibracje, które ściągają energię w dół. Skuteczność nie zależy od rytuału, tylko od osoby wykonującej na osobę wykonującą składa się jeszcze coś takiego jak stan umysłowy, stan emocjonalny, duchowy, zdrowotny... To tak jakby lekarz chciał przeprowadzić operację całkiem zapłakany albo z taką agresją, że musi tłumić wybuch... Taka magia jaka Twoja energia! A taka Twoja energia jakie Twoje wnętrze.

... mam uczucie, że gdzieś się już spotkałam z Twoją energią...

RE: rytual na´´zamkniecie ust´´ - qert - 26-05-2015

Spotkałem gdzieś się już z podobnym rytuałem, z tą różnicą że lalkę ( z DNA w środku) trzeba było najpierw ochrzcić (nadając imię i nazwisko ofiary) potem dopiero zaszyć usta wymawiając "słowa mocy", i ją się wieszało w sposób "nie uśmiercający" lalki w miejscu przewiewnym. Musze pomyśleć gdzie go spotkałem.

I mam podobne odczycie co Olimpia, gdzieś się spotkaliśmy.