Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Magia › Pozostałe rodzaje magii › Magia Seksualna
Sperma

Strony (3): « Wstecz 1 2 3
[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Sperma
Autor Wiadomość
Magnus Offline
Zbanowani

Liczba postów: 31
Znak Zodiaku:
Praktykowany rodzaj magii:

Podziękowania: 0
Podziękowano 0 razy w 0 postach
RE: Sperma
Sperma czynnego maga, ma właściwości magiczne po wydostaniu sie na zewnatrz około 15 minut, jak tego dokonać, aby tak było i co z nia robic oraz jakie ma cechy to wiedza dla wtajemniczonych.
28-08-2016, 12:11
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Skowyt Offline
Użytkownik

Liczba postów: 17
Reputacja: 0
Znak Zodiaku:

Podziękowania: 0
Podziękowano 0 razy w 0 postach
Odgrzeję kotleta bo fajny temat XD

Tantra! Praktyka tantry uczy jak wykorzystać energie seksualną. Od tego najlepiej zacząć żeby nauczyć sie kontrolować tę energię. Kontrolujac energie możesz ją ukierunkować na cel czyli... Tak! Czary mary! Są nawet pewne odmiany tantry łączące fikuśnie magię z tantrą.

Czy do tego potrzebna jest sperma? Otóż nie! Sperma, krew, włosy to elementy magii sympatycznej, ktore tak jak athame, szaty czy różdżka nie są potrzebne by rzucić zaklęcie. Prawda jest taka że wystarczy sama wola i troche czasu.

Próbowałem wykorzystać spermę w swoich rytuałach ale szału nie było. Próbowałem też krwi ale podobnie jak ze spermą efekty nie były nadzwyczajne. Może to kwestia nastawienia. W tamtym okresie byłem żądny "prawdziwej" czyli nie zmyślonej przez forumowiczów magii.

Pytanie mam do Pana Sarumana. Jaką techniką zbadałeś, wykryłeś i zmierzyłeś siłę energii "substancji" czyli spermy? Jaką jednostką miary się posłużyłeś? Jak wykluczyłeś wplyw czynników zewnętrznych takich jak wszechobecne promieniowanie elektromagnetyczne, nastrój, dieta przed eksperymentem? Ile razy powtórzyłeś badanie by wykluczyć przypadkowość?

To dość istotne pytania bo skoro mamy porównać wyniki naszych badań to muszą być one przeprowadzone tak samo. Mam rację?
21-09-2018, 12:47
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Olimpia Niedostępny
...

Liczba postów: 5,281
Reputacja: 97
Znak Zodiaku: Wodniś ^^
Magia Naturalna

Podziękowania: 679
Podziękowano 606 razy w 578 postach
Może kwestia woli?

... Sperma to najlepszy nośnik magiczny.
Przynajmniej w teorii... bo niestety, ale nie mam produkcji spermy, żeby móc z nią pracować, a trochę dziwnie było, by prosić kolegów, żeby mi nie marnowali spermy, tylko przynosili do badań i celów magicznych. xDD

Normalność to wymysł.
Skupiają się w stado i "normalność" tworzą na podstawie wypadkowej średniej reakcji i poglądów innych Owiec w stadzie.
Boją się uwolnienia Woli ponad Formę.
Są niewolnikami Formy (Materii i spraw materialnych).

-----------
Różnica pomiędzy mną a resztą jest taka, że ja sie nie boje być nie akceptowana.
23-09-2018, 15:00
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Strony (3): « Wstecz 1 2 3

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.