Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Rozwój duchowy › Poprzednie Wcielenia
Dzieci Indygo

Strony (3): « Wstecz 1 2 3
[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Dzieci Indygo
Autor Wiadomość
Lisek Offline
Użytkownik

Liczba postów: 13
Reputacja: 1
Znak Zodiaku:
Praktykowany rodzaj magii:

Podziękowania: 0
Podziękowano 0 razy w 0 postach
RE: Dzieci Indygo
Czy jeżeli ktoś posiada "odpowiedni" kolor aury, a zarazem ani jednej wspaniałej zdolności to jest indygo? Lub w drugą stronę - co z osobą która przejawia niezwykłe zdolności, mając zarazem "zwyczajną" aurę?

Temat ten bardzo mnie ciekawi, w mojej praktyce bowiem pojęcie aury w ogóle się nie pojawia. :D
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-03-2015, 01:37 {2} przez Animal.)
22-03-2015, 00:45
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Olimpia Niedostępny
...

Liczba postów: 5,281
Reputacja: 97
Znak Zodiaku: Wodniś ^^
Magia Naturalna

Podziękowania: 679
Podziękowano 606 razy w 578 postach
Wtedy nie jest Indygo. Dzieci Indygo muszą mieć indygo aurę, to ich znak rozpoznawczy.

Swoją drogą zauważyłam tendencje ludzi to nazywania się Indygo bo ''mam takie cechy'', najlepsze jest to że prawie wszyscy uważają że mają cechy Indygo są o tym przekonani a ja gołym okiem nic nie widzę w nich z Indygo. xD Albo za mało... nie wystarczy kilku ich cech i być Indygo...

Normalność to wymysł.
Skupiają się w stado i "normalność" tworzą na podstawie wypadkowej średniej reakcji i poglądów innych Owiec w stadzie.
Boją się uwolnienia Woli ponad Formę.
Są niewolnikami Formy (Materii i spraw materialnych).

-----------
Różnica pomiędzy mną a resztą jest taka, że ja sie nie boje być nie akceptowana.
22-03-2015, 13:40
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Elenor Offline
Zbanowani

Liczba postów: 7
Znak Zodiaku:

Nie chce mi się czytać od początku, ale powiem, to co myślę. Dzieci Indygo istnieją i ok, ale pieprzenie kto kim jest, czy jest Indygo, czy Kryształowy, to zapieranie samego się i próba dowartościowania się. Mówię tutaj o zdecydowanej większości. Takie osoby potrzebują najczęściej pomocy psychologa, a w najgorszym przypadku psychiatry. Jak ktoś kimś jest, to przyjmuje to do siebie jak powietrze i traktuje to normalnie. Natomiast jeśli ktoś chodzi po forach ezoterycznych i rozgłasza, że kimś jest, to jedyne, co mu dolega to choroba umysłowa.

Sorry, że tak agresywnie, ale rzygam internetową kindermagią.
03-05-2015, 18:58
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Kaczuch Offline
Puszek

Liczba postów: 9
Reputacja: 0
Znak Zodiaku: Ryby
Magia naturalna

Szczerze mówiąc, wszystko to wygląda mi na jedną wielką ściemę. Prawie każda z cech tu wymienionych to objaw autyzmu. Sama jestem autystyczna i mam podejrzenia że po prostu niektórzy rodzice nie mogą pogodzić się z diagnozą, wymyślając że ich dziecko jest kosmitą. Przykre, bo nasze życia są unikalne oraz piękne bez jakiś głupot o byciu wybrańcem. Jesteśmy inni, ale nie oznacza to że lepsi czy magiczni.

,,Zmierz co jest mierzalne, i uczyń mierzalnym to co takie nie jest'' - Galileusz
12-08-2017, 22:23
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Buné Offline
Użytkownik

Liczba postów: 13
Reputacja: 1
Znak Zodiaku:

Jedno jest pewne - nadawanie sobie wyjątkowości przy praktyce magicznej zawsze źle się kończy, dlatego też takie teorie, nawet gdyby były prawdziwe (...) niczego nie powinny zmieniać.
15-11-2017, 15:41
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Aqeen Offline
Aqua Warrior

Liczba postów: 67
Reputacja: 2
Znak Zodiaku: Ryby
Hermetyzm, Magia Wody

Podziękowania: 5
Podziękowano 4 razy w 4 postach
To nie może istnieć, ktoś sobie to wymyślił. Szukacie wymówek dla nienawiści? To po prostu aura obronna i tyle.

...

Rozkazuje Ci, życz sobie wszystkiego dobrego. ...
06-08-2019, 18:32
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Advena Offline
Użytkownik

Liczba postów: 97
Reputacja: 3
Znak Zodiaku: Strzelec

Moim zdaniem istnieje, tylko w sumie nie ma się co podniecać. Uważam, że każdy z nas przyszedł w jakimś celu, po porostu większość w bardziej osobistym, niż mających mieć bezpośredni wpływ na innych, no i każdy też dostał do tego odpowiednie warunki, czy tez narzędzia. Jedno i drugie jest w sumie ważne dla ogółu. Nikt nie jest lepszy, czy gorszy, moim zdaniem każdy po prostu jest na trochę innym etapie, ale nic nie stoi na przeszkodzie, żeby iść z tym dalej. Trochę bawi mnie koncepcja robienia z takich osób nadludzi, czy coś w ten deseń.
11-08-2019, 23:30
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Strony (3): « Wstecz 1 2 3

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.