Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Powiązane z magią › Pytania i problemy v
« Wstecz 1 2 3 4 Dalej »

Mam pytanie jak rozpoznać ducha strażnika

Strony (2): « Wstecz 1 2
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Mam pytanie jak rozpoznać ducha strażnika
Autor Wiadomość
Oko Offline
Użytkownik

Liczba postów: 19
Reputacja: 0
Znak Zodiaku:
Praktykowany rodzaj magii:

Podziękowania: 0
Podziękowano 0 razy w 0 postach
RE: Mam pytanie jak rozpoznać ducha strażnika
udawanie że nie ma kłopotu nie sprawi że kłopot sam się rozwiąże. A kłopot jest i do duży bo to nie tylko ja go widzę i czuje ale i wszyscy co są podatni na tego typu sprawy jak np. szamanizm oraz neo-szamanizm i inne tego typu szkoły wiedzy. Jak by to było tylko złudzenie to bym nawet nie zamieszczał tutaj tematu a to nie jest złudzenie tylko fakt bo ile razy do ciebie podchodzi obca osoba i mówi "ty wiesz że za tobą stoi wielki wilk"
09-11-2016, 20:28
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Kamis Offline
Użytkownik

Liczba postów: 203
Reputacja: 9
Znak Zodiaku: Wodnik

Podziękowania: -1
To inni też go widzą nawet obcy ludzie no proszą. Bardzo ciekawy przypadek. W tym wypadku należało by sprowadzić telewizje i udokumentować przypadek i tym samym zbić fortune zrobić kariere itp :D
09-11-2016, 22:19
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Oko Offline
Użytkownik

Znak Zodiaku:

fajnie by było ale nie jest. Zresztą mam już rozwiązanie tego kłopotu i temat zamknięty chyba że ktoś chce go ciągnąć dalej to się w tedy podzielę rozwiązaniem w prywatnej wiadomości
09-11-2016, 22:47
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Poszukiwacz Offline
Użytkownik

Liczba postów: 113
Reputacja: 1
Znak Zodiaku: Waga
Energia

Podziękowania: 4
Przecież to troll, nawet nie stara się zabłysnąć jak jego poprzednicy. Przestańcie go karmić. Mało to było "smoczych dzieci". Teraz tematyka wargów na topie.
09-11-2016, 22:49
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Kamis Offline
Użytkownik

Wiem że troll :p
09-11-2016, 23:06
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Rasphul Offline
Nadęty Magus

Liczba postów: 70
Reputacja: 3
Znak Zodiaku: Byk
Wszechstronnie

Taaa... bo ktokolwiek, kto widziałbym za Tobą wielkiego wilka, miałby odwagę podejść do Ciebie i Ci coś powiedzieć, zamiast, co podpowiada instynkt spierdzielać najdalej od tego wilka... Another special snowflake...

[Obrazek: gloria-mortuis.png]
09-11-2016, 23:31
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Oko Offline
Użytkownik

Znak Zodiaku:

od razu wyjaśniam to morze był troll ale prawda była inna. Wcześniej byłem na wielu forach tego typu i poznałem wielu ludzi co mieli wiedzę z tyłka wyciągniętą a to miał być test społeczeństwa który miał na celu sprawdzenie tutejsze społeczności czy mam tutaj do czynienia z kimbazą, kinder-magami czy osobami doświadczonymi którzy mają wiedzę. Ale niestety muszę powiedzieć że jest pół na pół jak wszędzie zresztą po za tym kto by na samym początku wylatywał na forum z takim tekstem pomocy coś mi się przyczepiło do tyłka z wielkimi zębami nie podając prawdziwej przyczyny i realnej bo warki lub jak ja wole ich nazywać pradawne istoty nie przylezą do osób które ich nie zapraszają albo czymś się nie wyróżniają z tłumu. Po za tym musiałem się jakoś zabezpieczyć a ten temat mi jest znany i to bardzo dobrze więc to poleciało
10-11-2016, 00:23
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Magician7 Niedostępny
Jasnowidzacy

Liczba postów: 623
Reputacja: 27
Znak Zodiaku: panna
mieszana

Podziękowano 2 razy w 2 postach
(10-11-2016, 00:23)Oko napisał(a): od razu wyjaśniam to morze był troll ale prawda była inna. Wcześniej byłem na wielu forach tego typu i poznałem wielu ludzi co mieli wiedzę z tyłka wyciągniętą a to miał być test społeczeństwa który miał na celu sprawdzenie tutejsze społeczności czy mam tutaj do czynienia z kimbazą, kinder-magami czy osobami doświadczonymi którzy mają wiedzę. Ale niestety muszę powiedzieć że jest pół na pół jak wszędzie zresztą po za tym kto by na samym początku wylatywał na forum z takim tekstem pomocy coś mi się przyczepiło do tyłka z wielkimi zębami nie podając prawdziwej przyczyny i realnej bo warki lub jak ja wole ich nazywać pradawne istoty nie przylezą do osób które ich nie zapraszają albo czymś się nie wyróżniają z tłumu. Po za tym musiałem się jakoś zabezpieczyć a ten temat mi jest znany i to bardzo dobrze więc to poleciało
Mhm, z pewnością. Tylko że znałem nawet kiedyś taką osobę która zaczynała trolować na forum i straszliwie zapierała się swojego zdania kiedy ktoś mówił że kłamie. Kiedy oczywiście został przyparty do muru, to się przyznawał ale dalej udawał wielkiego maga i próbował wykręcić się z tego co pisał podobnymi tekstami. Został szybko usadzony w jego wątkach i przestał się odzywać. Tak więc, wiedz że z trollingu się nie wykręcisz.

(09-11-2016, 19:21)Eryk88896 napisał(a): przestan o tym myslec to to zniknie, przeciez wiekszosc rzeczy jak ludzie byli np mali bali sie roznych rzeczy w ktore wierzyli, idziesz w nocy po schodach i masz wrazenie jakby mialo cie cos zlapac za kostke. Odczuwac lęk strach, masz wrazenie obecnosci, teraz tez tak kazdy moze miec, ogolnie w szkole ucza nas "logiki, logicznego myslenia itd" wedlug mnie dzieki temu lub przez to blokujemy sie na takie rzeczy. Ale rownie prosto jest wkrecic sie w taka faze ze jest cos obok ciebie i to rzeczywiscie zaczyna byc.
Logika nie jest metodą na ignorowanie czy walkę z potworami. Logika to w ogólnie pojętym znaczeniu (czyt. wykorzystywanym potocznie) mechanizm który pozwala nam określić co jest najbardziej prawdopodobne więc i odróżnić rzeczywistość od fikcji, jak i rozwiązywać problemy. Można powiedzieć że każdy z nas myśli logicznie, różnica tkwi w złożoności logiki u ludzi.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-11-2016, 08:05 {2} przez Magician7.)
10-11-2016, 07:51
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Kamis Offline
Użytkownik

Pół na pół? Zostaleś rozgryziony blyskawicznie tylko jeszcze o tym nie wiedziales :)
10-11-2016, 09:47
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Strony (2): « Wstecz 1 2

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.