Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Magia › Pytania i problemy v
« Wstecz 1 2 3 4 5 … 23 Dalej »

Więzy krwi

Strony (5): « Wstecz 1 2 3 4 5
[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Więzy krwi
Autor Wiadomość
~Sorrio Mortiaris
Gość

Podziękowania:
Podziękowano razy w postach
RE: Więzy krwi
Cytat:Nie rozumiem jak można było wpaść na takie pomysły jakie padły w tej "dyskusji". Doceniam chęci pomocy, lecz merytorycznie to jest dno i tylko pewne osoby uzyskały moją aprobatę (nie żebym coś, to tylko moje zdanie).

Spoko, Resner, jestem bardzo ciekawy jak wypali ten Twój "rytułał".

Co prawda, kolega Poszukiwacz jest w "prostszej" sytuacji, mojej nie znasz. A gdybyś znał, wiedziałbyś, że nie ma prostych rozwiązań. Opieram się na wiedzy "Nadistoty", która - uwierz mi - jest nieporównywalnie starsza, mądrzejsza i bardziej doświadczona niż Ty.

Cóż, Tobie Poszukiwaczu, mimo wszystko, życzę powodzenia, może faktycznie uda się to załatwić prościej niż wygląda.
25-01-2014, 14:08
Odpowiedz
Podziękowali:
~Sorrio Mortiaris
Gość

Podziękowania:
Podziękowano razy w postach
Ok Resner, skoro taki "doświadczony" jesteś, chętnie zobaczę wyniki, wcale nie mówię, że mnie to nie ciekawi. Użyłem cudzysłowu odnosząc się do paru osób, które wiedzą o co chodzi.

Jest bardzo mądra i ma doświadczenie tego typu, dlatego przestałem to drążyć. Wiem, że nic nie zdziałam i rozwijam się w inny sposób.

Ja z kolei wątpię w Twojego "mistrza", ale cóż. "Każdy ma swój świat i swoje kredki", uważaj tylko żebyś za bardzo nie "zamalował" świata innym.
25-01-2014, 14:33
Odpowiedz
Podziękowali:
Poszukiwacz Offline
Użytkownik

Liczba postów: 113
Reputacja: 1
Znak Zodiaku: Waga
Praktykowany rodzaj magii:
Energia

Podziękowania: 4
Podziękowano 0 razy w 0 postach
Dzięki wszystkim za udzielanie się w temacie i głupie kłótnie nie na miejscu.
Ryt wyszedł świetnie, byłem zaskoczony efektem końcowym. Aż powietrze zmieniło zapach.
Jestem zadowolony z usług (i nie tylko) Resnera. :D
27-01-2014, 01:07
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Poszukiwacz Offline
Użytkownik

Liczba postów: 113
Reputacja: 1
Znak Zodiaku: Waga
Energia

Podziękowania: 4
To się zacznie. Było mówione, że za bardzo to przeżywam, a jak widzę - nie ja, a wy.
27-01-2014, 01:13
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Olimpia Niedostępny
...

Liczba postów: 5,281
Reputacja: 97
Znak Zodiaku: Wodniś ^^
Magia Naturalna

Podziękowania: 679
Podziękowano 606 razy w 578 postach
Ha ha, Finn, jesteś zielony, a taki mądry! :D
xD Racja, autosugestie i iluzje nie trwają wiecznie. xD

Normalność to wymysł.
Skupiają się w stado i "normalność" tworzą na podstawie wypadkowej średniej reakcji i poglądów innych Owiec w stadzie.
Boją się uwolnienia Woli ponad Formę.
Są niewolnikami Formy (Materii i spraw materialnych).

-----------
Różnica pomiędzy mną a resztą jest taka, że ja sie nie boje być nie akceptowana.
27-01-2014, 11:38
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
HeyMacarena Offline
Widzę Głosy

Liczba postów: 179
Znak Zodiaku:

Podziękowania: 0
Podziękowano 1 razy w 0 postach
(23-01-2014, 19:40)Olimpia napisał(a): Wady są takie, że jesteście złączeni albo do tego wcielenia albo po wszystkie, zależy jeszcze co się przysięgało. Jesteście jakby jednym, po prostu uwiązaliście się między sobą. Jak się zerwie, to będzie spokój, chyba że czeka Was jakaś zemsta ze strony kogoś, tam nie wiem jak to dokładnie było. Nawiedzenie możliwe, ale nie mają prawa Wam nic zrobić. Jeśli chodzi o pytanie, w innych miejscach szukaj, ale wątpię, aby ktoś pomógł, większość na forach się udziela, a nie mają zielonego pojęcia o Magii Krwi.
Uraziłaś mnie. ;( 
Starałem się mu pomóc na pw. Gościu ma ten problem, że druga osoba nie ma zamiaru robić czegoś w tej kwestii. 
Braterstwa krwi nie da się zerwać, ale można je "osłabić"*. Pomóżcie i napiszcie cóż zrobić w tej sytuacji z nim i jak przekonać tę drugą osobę.
27-01-2014, 19:01
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Xevierrr Offline
Użytkownik

Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Znak Zodiaku:
Poczatkujacy

Podziękowania: 0
(23-01-2014, 19:10)Poszukiwacz napisał(a): Slava,

Mam pytanie, szukałem czegoś podobnego ale nie znalazłem. A może nie jestem takim poszukiwaczem jak myślę. Co do pytania, nie hejtujcie, wiem że tylko idiota taki motyw by wykonał, błędy przeszłości. Uczestniczyłem w rytuale więzów krwi, gdzie ja i pewna dziewczyna byliśmy "głównymi bohaterami", kolega który to prowadził, "bawi" się czarną magią. Ogólnie to miała być forma "małżeństwa", a więc i forma ochrony dla niej. Zrobiliśmy to na tym symbolu: 
http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600...8/slc3.png

Użyliśmy własnej krwi (bo nie obcej :)), wymieniliśmy przedmiotami, które miały być materialnym połączeniem. Jest sposób by przerwać to połączenie? Byłem świadkiem zdarzenia, kiedy pewna osoba weszła pomiędzy dwie inne, które odbyły podobny rytuał. I było nie ciekawie, wręcz ostra akcja. Nie chciałbym żeby stała się jakaś krzywda innym przez naszą głupotę.

A wiec powtórzę pytanie, czy da się zerwać takie przymierze? I jakie będą konsekwencje? Jeżeli nikt z nas nie straci przy tym życia, to podejmę się każdego działania, z głową.
Podasz kontakt do Pana od tej czarnej magii? Odrazu mówię nie chce wykonac rytuału miłosnego a zupełnie inny
16-03-2022, 14:00
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Strony (5): « Wstecz 1 2 3 4 5

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.