Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Magia › Zaklęcia i rytuały › Miłosne v
« Wstecz 1 2 3 4 5 … 7 Dalej »

Rytułał Egipski - czego nie wolno robić podczas

Strony (2): « Wstecz 1 2
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Rytułał Egipski - czego nie wolno robić podczas
Autor Wiadomość
dorota19 Offline
Użytkownik

Liczba postów: 10
Reputacja: 0
Znak Zodiaku:
Praktykowany rodzaj magii:
tarot

Podziękowania: 2
Podziękowano 4 razy w 4 postach
RE: Rytułał Egipski - czego nie wolno robić podczas
Czy Ty jesteś rytualistą? Gdzie się udać po pomoc jak na internecie sami oszuści? Ja nie mogę powiedzieć o pani Ani że jest oszustką bo u mnie akurat efekt jest i jest obecnie jeszcze lepiej niż było wcześniej przed rytuałem - a może dlatego tak jest że przez 14 dni też robiłam rytuał razem z nią przez 15 minut? Może sama więc sobie zrobiłam rytuał i on zadziałał. Czy jest to w ogóle możliwe?
Sama jestem sceptyczna co do internetowych rytualistów, najbardziej bym chciała aby móc się z taką osobą spotkać osobiście, nie ukrywam że liczyłam na to że tu na tym forum będzie dostęp do takich osób, ale nikt się nie ogłasza niestety.
Uczę się kart Tarota, lubię je stawiać dla siebie i one też mi powiedziały że rytuał wyjdzie jak o to pytałam.
Jedynie teraz pani Ania zakazała mi stawiać kart za czym tęsknię, mówiąc że może to popsuć efekt, więc kart nie dotykam.

(15-03-2023, 00:36)Poseidon napisał(a):
(20-01-2023, 00:55)dorota19 napisał(a): Kochani, chciałam napisać że rytuał zadziałał, jest jeszcze lepiej niż było przed nim! Były chwile zwątpienia ale teraz cieszę się chwilą. Polecam wszystkim panią Anię Szalkowską - ogłasza się w internecie więc nie robię nic złego podając jej dane osobowe.

Tak, nic złego, po prostu podajesz namiary na oszustkę m, o ile to nie jesteś Ty ;) pisały do mnie osoby oszukane przez tą internetową „rytualistke”, wiec znam jej „metody”, które są beznadziejne. Ale jak ktoś chce wyrzucać kasę, droga wolna.
15-03-2023, 15:02
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Poseidon Offline
Użytkownik

Liczba postów: 66
Reputacja: 2
Znak Zodiaku:

Podziękowania: 6
Podziękowano 12 razy w 8 postach
W internecie są sami oszuści niestety. Po pierwsze ludzie którzy umieją robić rytuały skutecznie, mogą sobie bez problemu zrobić ryt na przyciągniecie pieniędzy, nie musza zarabiać, sprzedając rytuały. Nikt nie jest matka miłosierdzia, żeby ot tak pomagał każdemu, często w idiotycznych pomysłach, druga sprawa taki rytuał na złamanie cudzej wolej woli niesie ze sobą konsekwencje.
Nie polecam robić uroków właśnie takich na złamanie woli, przeważnie jeżeli się uda to masz tą osobę, ale wspólne życie to jest horror, ja po 2 miesiącach takiej relacji prawie dostałem depresji.

Polecam rytuały na przyciągniecie jakiejś nowej osoby, próbować robić samemu.

A ta szalkowska to słyszałem o jej metodach, rytuał egipski, zapalić świeczkę i wyobrażać sobie przez 15 minut ze się jest z ta osoba na plaży xD No sorry, ale nie xD
19-03-2023, 02:56
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali: Olimpia
Olimpia Niedostępny
...

Liczba postów: 5,281
Reputacja: 97
Znak Zodiaku: Wodniś ^^
Magia Naturalna

Podziękowania: 679
Podziękowano 606 razy w 578 postach
Ogólnie, Posejdon zgadzam się z Tobą ze wszystkim oprócz tego, że metoda z zapaleniem świecy i wizualizacją nie będzie działać. Magia to przede wszystkim energia, a skupianie energii poprzez wizualizację i silne uczucia, które następnie się ukierunkowuje na cel, jak najbardziej działają. Świeca jest dodatkowym źródłem energii. Jak najbardziej działa. Zresztą czarownicę mogą tak mówić ludziom, żeby zrobić z nich przekaźniki, przez które wysyłają energię do celu.

Ogólnie... raczej skuteczne osoby się nie ogłaszają, bo po co? Jak są skuteczni to ludzie sami do nich lgą, tzw. pocztą pantoflową. Ja osobiście jestem WŚCIEKŁA jak ktoś oferuje publicznie moje usługi bez mojej zgody... koleżanka powiedziała innym koleżanką, że wróże, że sprawdziło się itp. i potem każda z nich chciała wróźenie... oczywiście za darmo i oczywiście wielka obraza lub męczenie całymi dniami. Tak samo z rytuałami... ogólnie to jest nasza energia, którą musimy dać na czyiś cel... mi osobiście się zazwyczaj zwyczajnie nie chce poświęcać mojego czasu i energii dla innych, tym bardziej że jak to powiedział dobrze Posejdon... to po prostu zazwyczaj naprawdę głupie prośby... najbardziej lubię "mam 30 lat, nie jestem już głupią nastolatką", ale nastolatka ma więcej oleju w głowie niż ta 30latka... tak samo przestałam już udostępniać swój numer telefonu na forum i mają go nieliczni, potem wydzwaniają jakieś dziwne typy rodem z psychiatryka.

Miałam też przypadek że poleciłam rytualistę komuś, i ten ktoś napisał do mnie po dwóch dniach z pretensjami, że ta osoba nie odzywa się od dwóch dni, a zapłacił i rytuał ponoć został wykonany, ale nie odzywa się od DWÓCH DNI! Więc on idzie na policje i ja też będę pozwana, bo ją poleciłam... gościa oczywiście wyśmiałam, no i... warto też dodać, że owe dwa dni gdzie się ta osoba nie odezwała były dniami na całym świecie wolnymi od pracy. Tak więc... serio... z drugiej strony wygląda to zupełnie inaczej.

Bywa także, że niektórzy ludzie nie rozumieją, że zamawiasz usługę, usługa wykonana, koniec. Nie, oni jeszcze będą męczyć i oczekiwać, że wróżka/rytualistka będzie odpisywać na każdą z 40 wiadomości które CODZIENNIE będą wysyłać. Pytania na które padła odpowiedź już setny raz... dziennik, co tam dziś się im w życiu wydarzyło bla bla bla... oczywiście za tą korespondencję też nie będą płacić i jeszcze wielka obraza majestatu, że gdzieś raczyłaś wyjechać, albo że no halloooo wysłałam dziś 30 wiadomości! ... To ostatnie jest dość rzadkie... ale bywają takie osoby, i wtedy wróżka/rytualistka może się od takiej osoby odciąć i przestać się wogóle odzywać i ja to w pełni rozumiem. Za korespondencję i czytanie "pamiętników" oraz odpisywanie na nie, nikt nie płaci, a to nasz czas... a to nie jest przecież jedyny klient i jedyna wiadomość... miałam kiedyś tak, że chcąć opisać na każdego emaila i każdą prywatną wiadomość nie schodziłam przez cały dzień z kompa, rezygnowałam z obiadu (bo jeszcze jeden emial) i zaniedbywałam rodzinę. Nauczyłam się nie dawać wykorzystywać i nauczyłam się umiaru.

Normalność to wymysł.
Skupiają się w stado i "normalność" tworzą na podstawie wypadkowej średniej reakcji i poglądów innych Owiec w stadzie.
Boją się uwolnienia Woli ponad Formę.
Są niewolnikami Formy (Materii i spraw materialnych).

-----------
Różnica pomiędzy mną a resztą jest taka, że ja sie nie boje być nie akceptowana.
20-03-2023, 09:54
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
dorota19 Offline
Użytkownik

Znak Zodiaku:
tarot

To widać że rytuał zrobiłam sobie sama, przez 14 dni o tej samej porze późnym wieczorem paliłam 2 czerwone świeczki pośrodku nich było nasze zdjęcie i przez 15 minut robiłam wizualizację nas razem szczęśliwych, po kilku tyg po rytuale, on sam się do mnie odezwał po miesiącu ciszy, i teraz jest jeszcze lepiej niż było wcześniej.

Mam do Was pytanie - jak to jest z tymi kartami Tarota? Czy rzeczywiście nie mogę ich teraz stawiać, bo zakłóci to działanie rytułału?

A co do wypowiedzi Olimpii to do głowy by mi nie przyszło żeby prosić rytualistę o zrobienie rytułału za darmo, bo to jest jego/jej praca.

(15-03-2023, 15:02)dorota19 napisał(a): Czy Ty jesteś rytualistą? Gdzie się udać po pomoc jak na internecie sami oszuści? Ja nie mogę powiedzieć o pani Ani że jest oszustką bo u mnie akurat efekt jest i jest obecnie jeszcze lepiej niż było wcześniej przed rytuałem - a może dlatego tak jest że przez 14 dni też robiłam rytuał razem z nią przez 15 minut? Może sama więc sobie zrobiłam rytuał i on zadziałał. Czy jest to w ogóle możliwe?
Sama jestem sceptyczna co do internetowych rytualistów, najbardziej bym chciała aby móc się z taką osobą spotkać osobiście, nie ukrywam że liczyłam na to że tu na tym forum będzie dostęp do takich osób, ale nikt się nie ogłasza niestety.
Uczę się kart Tarota, lubię je stawiać dla siebie i one też mi powiedziały że rytuał wyjdzie jak o to pytałam.
Jedynie teraz pani Ania zakazała mi stawiać kart za czym tęsknię, mówiąc że może to popsuć efekt, więc kart nie dotykam.

(20-01-2023, 00:55)dorota19 napisał(a): Kochani, chciałam napisać że rytuał zadziałał, jest jeszcze lepiej niż było przed nim! Były chwile zwątpienia ale teraz cieszę się chwilą. Polecam wszystkim panią Anię Szalkowską - ogłasza się w internecie więc nie robię nic złego podając jej dane osobowe.

Tak, nic złego, po prostu podajesz namiary na oszustkę m, o ile to nie jesteś Ty ;) pisały do mnie osoby oszukane przez tą internetową „rytualistke”, wiec znam jej „metody”, które są beznadziejne. Ale jak ktoś chce wyrzucać kasę, droga wolna.
20-03-2023, 15:32
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Olimpia Niedostępny
...

Magia Naturalna

Nie powinno się stawiać Tarota w trakcie działania rytuału, bo po prostu rytuał zmienia rzeczywistość, energię, więc Tarot może pokazać różne rzeczy, które są choatyczne bo po prostu jest zmieniana droga, więc dajmy na to, że Tarot pokaże jeszcze "starą drogę", rytuał dopiero zaczyna kształcić nową. I co zobaczysz w kartach, że rytuał nie zadziała, stracić wiarę, załamiesz się i... ściągniesz rytuał spowrotem do siebie. Tak więc, jak stawiać karty to PRZED działaniem rytuału, czyli jakie rytuał będzie miał konsekwencję, jak go wzmocnić itp. Potem to już po 3 miesiącach można sprawdzić, co się wydarzyło, że rytuał nie zadziałał.

Ogólnie co do wróżek, które chwalą kogoś, że się udało itp. jestem bardzo sceptyczna, bo sama znam bardzo popularną osobę, która właśnie stosuje takie techniki, ma wiele kont i wszędzie piszę polecając siebie. Tym bardziej jak to nowe konto, osoba nie wiadomo skąd przyszła i tak nagle, z dupy ktoś się rejestruje chwaląc jakąś rytualistkę. Bleh.

Co do oszustów i metod... jest ich wiele, natomiast prawda jest taka, że żaden lekarz nie da wam 100% pewności, że np. operacja się powiedzie, a co dopiero wróżka czy rytualistka. Ja się nigdy nie pomyliłam w kartach (przynajmniej nikt nigdy mi tego nie zgłosił, a tylko chwalił), ale to nie oznacza, że jestem nieomylna i że wkońcu się nie pomyle i co wtedy? Oczywiście zostanę nazwana oszustką. Tak samo jak lekarz po 10 latach pracy w zawodzie, może coś sknocić, mogą być jakieś komplikacje tak samo każdy inny człowiek ma prawo się pomylić. Prawda jest taka, że jeśli ktoś liczy na 100% skuteczność to jest bardzo naiwny. Nikt takiej nie ma. Nawet specjaliści w swojej dziedzinie. Każdy z nas pracuje. Niech pierwszy rzuci kamieniem ten który nigdy się nie pomylił. Ja kiedyś pracując w Orange zwróciłam klientowi zamiast 12 zł to zwróciłam 12tys... dało się odkręcić, ale cholera jasna, jaki to był stres... 

Oczywiście, wiele rytualistów w tym i też i ja kiedy są pytani o skuteczność to starają się mijać z prawdą, lub mówią, że tak tak, uda się... Bo po prostu jak powiemy inaczej, to nam ludzie zaczną energię "ściągać" i dupa z tego wyjdzie. Co z tego, że przesunę talerz w swoją stronę, jak ktoś po drugiej stronie mi go odsunie?
Poza tym jak ktoś powie prawdę, że nikt nie może dać 100% gwarancji, to klient znajdzie sobie kogoś kto powie, że taaak, Pani Grażyno daje gwarancję, na 100%, poproszę tylko przelać pieniąźki. Tylko że jak ktoś zachoruje na raka to doskonale wie, że żaden lekarz nie da mu gwarantowanej skuczności leczenia. Tak samo jak wyślę dziecko na korepetycje, też przecież nie wie, czy dziecko zda.

Czasem to jest tak, że sama osoba zlecająca nieświadomie sabotuje dany rytuał. Ja sama kiedyś rzuciłam klątwę na samą siebie w ten sposób. Można mieć skuteczność 90% (przykładowo), ale wciąż jest to 10%, że coś pójdzie nie tak, i to jest naturalne niezależnie od zawodu.

Normalność to wymysł.
Skupiają się w stado i "normalność" tworzą na podstawie wypadkowej średniej reakcji i poglądów innych Owiec w stadzie.

-----------
Różnica pomiędzy mną a resztą jest taka, że ja sie nie boje być nie akceptowana.
20-03-2023, 16:29
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
dorota19 Offline
Użytkownik

Znak Zodiaku:
tarot

Dziękuję Ci za odpowiedź, teraz nareszcie zrozumiałam dlaczego nie wolno stawiać kart Tarota - tęsknię za nimi ale nie chce zaprzepaścić działania rytuału.
Przed zrobieniem rytuału, zapytałam karty o efekt i mi się pokazało że będzie.

Proszę nie podejrzewaj mnie że zarejestrowałam się na forum aby kogoś polecać bo tak nie jest, znalazłam to forum w trakcie wykonywania rytuału bo chciałam poczytać czy mogę coś zrobić dodatkowo aby zadziałało lub czego nie robić.

Sama interesuje się głównie Tarotem, teraz też interesuje się pracą z energią i lubię Was czytać, bo wiele można się od Was nauczyć. Dziękuję Wam za to że dzielicie się wiedzą. 

(20-03-2023, 15:32)dorota19 napisał(a): To widać że rytuał zrobiłam sobie sama, przez 14 dni o tej samej porze późnym wieczorem paliłam 2 czerwone świeczki pośrodku nich było nasze zdjęcie i przez 15 minut robiłam wizualizację nas razem szczęśliwych, po kilku tyg po rytuale, on sam się do mnie odezwał po miesiącu ciszy, i teraz jest jeszcze lepiej niż było wcześniej.

Mam do Was pytanie - jak to jest z tymi kartami Tarota? Czy rzeczywiście nie mogę ich teraz stawiać, bo zakłóci to działanie rytułału?

A co do wypowiedzi Olimpii to do głowy by mi nie przyszło żeby prosić rytualistę o zrobienie rytułału za darmo, bo to jest jego/jej praca.

(15-03-2023, 15:02)dorota19 napisał(a): Czy Ty jesteś rytualistą? Gdzie się udać po pomoc jak na internecie sami oszuści? Ja nie mogę powiedzieć o pani Ani że jest oszustką bo u mnie akurat efekt jest i jest obecnie jeszcze lepiej niż było wcześniej przed rytuałem - a może dlatego tak jest że przez 14 dni też robiłam rytuał razem z nią przez 15 minut? Może sama więc sobie zrobiłam rytuał i on zadziałał. Czy jest to w ogóle możliwe?

20-03-2023, 16:45
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Olimpia Niedostępny
...

Magia Naturalna

Spokojnie, to że wiele osób się reklamuje w ten sposób, nie znaczy że każdy. Zresztą... mi nic do tego. :) A z kart Tarota to nie musisz rezygnować... po prostu nie pytaj o ten rytuał, o rzeczy z nim związane żeby nie zaburzać energii i tyle. :)

Normalność to wymysł.

-----------
20-03-2023, 16:50
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali: dorota19
Poseidon Offline
Użytkownik

Liczba postów: 66
Reputacja: 2
Znak Zodiaku:

Podziękowania: 6
Podziękowano 12 razy w 8 postach
Olimia, ja nie twierdze, ze metoda z zapalaniem świecy i wizualizacja nie będzie działać, ale po pierwsze, osoba która to wykonuje, czyli zamawiający rytuał, jest przeważnie totalnym laikiem w temacie i może mieć ciezko z ukierunkowaniem takiej energii i dostarczeniem do celu (chyba ze ma predyspozycje, ale to inna bajka). Wizualizacja tez jest jak dla mnie podstawa metoda, która coś może wkładać w głowę celu, ale na to czy to zadziała wpływa wiele czynników.
21-03-2023, 00:22
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Olimpia Niedostępny
...

Magia Naturalna

No właśnie wizualizacja i kierunek w którym emocje idą (i to jak silne są) jest właśnie ukierunkowaniem energii i bez problemu ludzie nawet nie mający związku z magią potrafią nieświadomie nawet korzystać z magii.

Stąd jest "nie wywołuj wilka z lasu", "wypluj to" czy "stuknij w niemalowane drewno" itp. samo wypowiedzenie czegoś np. w złości w silnych emocjach może spowodować owe wydarzenie. Przestańmy wkońcu wmawiać początkującym, że czegoś nie zrobią, bo nie mają doświadczenia... co z tego? To nie jest magia na wysokim poziomie. Ograniczeniem jesteśmy tylko my sami, a pomagają nam w tym ludzie którzy będąc autorytetem powiedzą, że nie mamy szans czegoś zrobić, bo dopiero zaczynamy... no nie, totalnie się nie zgadzam, bo "słowo ciałem się stało", więc uważaj co mówisz i czego sobie życzysz... bo to bardzo łatwo niespodziewanie może się stać, jeśli tylko w siebie wierzysz (a nawet wtedy jak nie wierzysz to nie wykluczone).

Normalność to wymysł.

-----------
21-03-2023, 08:43
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
dorota19 Offline
Użytkownik

Znak Zodiaku:
tarot

W takim razie ja ukierunkowałam swoją energię i podziałało, wierzyłam bardzo że ten rytuał zadziała, kupiłam 2 piękne czerwone świece w sklepie ezoterycznym (może będziecie się z tego śmiać ale chciałam żeby przygotowania były porządne) a podczas wizualizacji nas czułam silne emocje, dziękuję Wam za wyjaśnienia, teraz jestem pewna że sama sobie przeprowadziłam rytuał.
21-03-2023, 11:29
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali: Olimpia
Strony (2): « Wstecz 1 2

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.