Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Witchcraft › Poznajmy się v
« Wstecz 1 … 15 16 17 18 19 … 26 Dalej »

Witam

Strony (2): « Wstecz 1 2
[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Witam
Autor Wiadomość
~Ismena
Gość

Podziękowania:
Podziękowano razy w postach
RE: Witam
Cóż mogę jedynie przypuszczać, że masz jakieś zdolności jasnowidzenia. Być może miałeś silne przeczucie, że jeśli zbliżysz się do ciotki, to "wyczujesz", że coś ma się stać. Ale chyba i tak to czułeś, tylko bałeś się potwierdzenia. Nie Ty byleś przyczyną tego co się wydarzyło, lecz jedynie odczytałeś (odebrałeś) pewien impuls. Czy zauważyłeś jeszcze jakieś potwierdzone zdolności przewidywania przyszłych zdarzeń... Sny czy wróżenie? wyczuwasz energie wokół siebie, nastroje ludzi albo intencje, potrafisz określić chorobę kogoś obcego?
01-05-2014, 19:48
Odpowiedz
Podziękowali:
Olimpia Niedostępny
...

Liczba postów: 5,283
Reputacja: 97
Znak Zodiaku: Wodniś ^^
Praktykowany rodzaj magii:
Magia Naturalna

Podziękowania: 680
Podziękowano 607 razy w 578 postach
Tak jak mówi Oth. :) Cóż to magia Cię wybiera a nie odwrotnie. Trzeba mieć powołanie. I co to za pytanie, ze kim bądź czym jesteś?... Sobą. :) Każdy jest inny ma inny poziom rozwoju itp. Nie dramatyzuj nie jesteś Bestia666. :D

Normalność to wymysł.
Skupiają się w stado i "normalność" tworzą na podstawie wypadkowej średniej reakcji i poglądów innych Owiec w stadzie.
Boją się uwolnienia Woli ponad Formę.
Są niewolnikami Formy (Materii i spraw materialnych).

-----------
Różnica pomiędzy mną a resztą jest taka, że ja sie nie boje być nie akceptowana.
02-05-2014, 10:38
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Nieśmiertelny Offline
Użytkownik

Liczba postów: 5
Reputacja: 0
Znak Zodiaku:

Podziękowania: 0
Podziękowano 0 razy w 0 postach
(01-05-2014, 19:48)Ismena napisał(a): Cóż mogę jedynie przypuszczać, że masz jakieś zdolności jasnowidzenia. ... Czy zauważyłeś jeszcze jakieś potwierdzone zdolności przewidywania przyszłych zdarzeń... Sny czy wróżenie? wyczuwasz energie wokół siebie, nastroje ludzi albo intencje, potrafisz określić chorobę kogoś obcego?

Tak, zdarzają mi się sny "prorocze", wróżenia nie sprawdzałem, ale często mam przeczucia co do przyszłych wydarzeń, które się sprawdzają. Nie mam też problemu z wyczuciem nastroju osób w moim otoczeniu. Czasami zdarza się, że wiem coś czego nie powinienem wiedzieć. Dosyć często słyszę "głosy" w głowie, nie wiem czy to myśli innych czy może coś innego. Ogólnie czasami po prostu, bez zastanawiania się wiem lub mówię coś co okazuje się prawdą.
03-05-2014, 10:07
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
~Ismena
Gość

Podziękowania:
Podziękowano razy w postach
Kolejne pytanie- czy wyczuwasz energie miejsc lub rzeczy? Np. jesteś w jakimś miejscu (domu) po raz pierwszy, bądź dotykasz jakiegoś przedmiotu i pojawiają Ci się wizje przeszłych zdarzeń, odczucia, zapachy, emocje ludzi z przeszłości związanych z tym miejscem lub rzeczą? Jeśli tak... To być może masz nie tylko zdolności jasnowidzenia, ale też jesteś Medium. Nie stwierdzę tego w 100% ale jest to możliwe.
03-05-2014, 11:15
Odpowiedz
Podziękowali:
Oth Offline
Wtajemniczony

Liczba postów: 467
Reputacja: 37
Znak Zodiaku:

Podziękowania: 24
Podziękowano 66 razy w 87 postach
Nieśmiertelny, przeczytaj uważnie te dwa posty:
http://witchcraft.com.pl/Thread-Occurren...2#pid51572
http://witchcraft.com.pl/Thread-Talent?p...9#pid54969

jakzostacmagiem.wordpress.com
04-05-2014, 14:02
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Nieśmiertelny Offline
Użytkownik

Liczba postów: 5
Reputacja: 0
Znak Zodiaku:

Podziękowania: 0
Podziękowano 0 razy w 0 postach
Ismena, tak, gdy gdzieś jestem od razu czuję "klimat" tego miejsca, w jednych czuję się dobrze, w innych mam wrażenie, że coś negatywnego działo się w tym miejscu tzn. źle się tam czuje jakbym wyczuwał nastroje ludzi tam przebywających czy coś jakby ślady emocji ludzi, którzy tam byli. Jeśli faktycznie jestem medium to jakie możliwości mi to daje?
06-05-2014, 21:04
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Olimpia Niedostępny
...

Liczba postów: 5,283
Reputacja: 97
Znak Zodiaku: Wodniś ^^
Magia Naturalna

Podziękowania: 680
Podziękowano 607 razy w 578 postach
To jest empatia... Medium gada z duchami i je widzi.

Normalność to wymysł.
Skupiają się w stado i "normalność" tworzą na podstawie wypadkowej średniej reakcji i poglądów innych Owiec w stadzie.
Boją się uwolnienia Woli ponad Formę.
Są niewolnikami Formy (Materii i spraw materialnych).

-----------
Różnica pomiędzy mną a resztą jest taka, że ja sie nie boje być nie akceptowana.
06-05-2014, 22:16
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Strony (2): « Wstecz 1 2

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.