Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Dywinacja › Tarot › Rozkłady v
1 2 3 Dalej »

Rozkład na Zdolności Ezoteryczne

Strony (3): « Wstecz 1 2 3 Dalej »
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Rozkład na Zdolności Ezoteryczne
Autor Wiadomość
Nightmare Offline
Śniąca

Liczba postów: 266
Reputacja: 4
Znak Zodiaku: Niedźwiedź
Praktykowany rodzaj magii:
Świadome Śnienie

Podziękowania: 8
Podziękowano 14 razy w 9 postach
RE: Rozkład na Zdolności Ezoteryczne
Aż mnie ochota wzięła na Tarota. xD Normalnie jest moc. Dziękuję Oli jeszcze raz. :D Teraz zamiast pisać o tym jak to się dołuje itd to będę Ci dziękować w każdym poście to bana nie dostane. xD
05-11-2018, 22:40
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Olimpia Niedostępny
...

Liczba postów: 5,283
Reputacja: 97
Znak Zodiaku: Wodniś ^^
Magia Naturalna

Podziękowania: 680
Podziękowano 606 razy w 578 postach
To też jest oznaka braku pewności siebie, więc dostaniesz. xD Będziesz pierwszą osobą w historii, która dostanie bana za brak pewność siebie. ??

Normalność to wymysł.
Skupiają się w stado i "normalność" tworzą na podstawie wypadkowej średniej reakcji i poglądów innych Owiec w stadzie.
Boją się uwolnienia Woli ponad Formę.
Są niewolnikami Formy (Materii i spraw materialnych).

-----------
Różnica pomiędzy mną a resztą jest taka, że ja sie nie boje być nie akceptowana.
06-11-2018, 01:32
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Nightmare Offline
Śniąca

Świadome Śnienie

Ale pierwszą. ?
06-11-2018, 17:50
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Weronika_ Offline
Użytkownik

Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Znak Zodiaku:

Podziękowania: 0
Podziękowano 0 razy w 0 postach
Zrobiłam wczoraj ten rozkład i myślę, że fajnie wyszło :) Z tym, że użyłam całej talii...
1. As buław
2. 10 buław
3. paź mieczy
4. 6 kielichów
5. 3 denary
6. 5 buław
06-01-2019, 13:12
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Nightmare Offline
Śniąca

Świadome Śnienie

A możesz zinterpretować to co Ci wyszło? :)
06-01-2019, 16:45
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Zefir Offline
maskotka forum

Liczba postów: 332
Reputacja: 2
Znak Zodiaku: Lew
magia spontaniczna

Podziękowania: 60
Podziękowano 67 razy w 51 postach
No dobrze. Pomożesz mi to teraz odczytać? xD

konkretnie:

1. Cesarzowa
2. Papież
3. Słońce
4. Papieżyca
5. Księżyc
6. Śmierć

Naprawdę nie wiem jak to czytać. Zwłaszcza Słońce i Księżyc.
27-04-2023, 17:58
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Olimpia Niedostępny
...

Magia Naturalna

1. Karta sama Cię określi. To jest Twój obraz, to jesteś Ty obecnie, teraz, w tym momencie. Twoja energia. - Cesarzowa.
Jesteś zdominowany przez kobietę. Możliwe też, że pracujesz z jakimś Bóstwem żeńskim i widać w tym wypadku że na Ciebie wpływa i się Tobą opiekuje. W poprzednim rozkładzie też wyszła Ci Cesarzowa, jeśli pracowałeś ostatnio z jakimś Bóstwem żeńskim to po prostu wyszła tu jej energia, jako że się Tobą opiekuje.
A jak jesteś zdominowany przez kobietę, to ma duży wpływ na Twoją energetykę.

2. Typ zdolności, które reprezentujesz. Potencjał i talenty z którymi się urodziłeś. - Papież
... czy ja mam deja vi? Wyszedł Ci Papież jako jeden z wpływów duchowych. Wygląda mi na to, że niechcący (lub chcący) sam nasłałeś na Twoją kobietę jakiegoś byta. Papież mówi, że talent wrodzony to mediunizm, kabała, Magia Ceremonialna i Magia Enochiańska.

3. W jakim kierunku się rozwijać, od czego zacząć najpierw. Na czym się skupić do 3 miesięcy. - Słońce
ENERGIA. CHODZI O ENERGIĘ. Czym jest Słońce? Jednym wielkim energetycznym gazem! *leje Zefira książką w łeb*

4. Na co uważać, czego się wystrzegać, z czym narazie dać sobie spokój, co odpuścić - Kapłanka
*ręce Oli opadły* ...
Jasnowidzenia, trzeciego oka i mediunizmu. Nie jesteś teraz gotowy.

5. Co Ci pomoże w chwilach słabości, kryzysu, jak utrzymać dyscyplinę, ciągłość i motywacje - Księżyc
Księżyc to noc jak i cykl. Tak więc musisz ustawić sobie plan rzeczy, które chcesz wykonać - nie za dużo tak ze dwie czy trzy i regularnie to zrobić o określonej porze w określone dni. Spacery nocą w kontemplacji. Karteczki motywacyjne na ścianie. Ustawienie zegara w kalendarzu.

6. Wynik. Kim się stajesz, jak się rozwiniesz, jeśli skorzystasz z wytycznych tego rozkładu.
To jest to jaki będziesz w przeciągu tego czasu, o który pytasz - w tym rozkładzie optymalny czas to 3 miesiące - Śmierć
Transformacja, nowy level duchowy.

Normalność to wymysł.
Skupiają się w stado i "normalność" tworzą na podstawie wypadkowej średniej reakcji i poglądów innych Owiec w stadzie.

-----------
Różnica pomiędzy mną a resztą jest taka, że ja sie nie boje być nie akceptowana.
30-04-2023, 14:16
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali: Zefir
Zefir Offline
maskotka forum

Liczba postów: 332
Reputacja: 2
Znak Zodiaku: Lew
magia spontaniczna

Podziękowania: 60
Podziękowano 67 razy w 51 postach
Cytat:1. Karta sama Cię określi. To jest Twój obraz, to jesteś Ty obecnie, teraz, w tym momencie. Twoja energia. - Cesarzowa.
Jesteś zdominowany przez kobietę. Możliwe też, że pracujesz z jakimś Bóstwem żeńskim i widać w tym wypadku że na Ciebie wpływa i się Tobą opiekuje. W poprzednim rozkładzie też wyszła Ci Cesarzowa, jeśli pracowałeś ostatnio z jakimś Bóstwem żeńskim to po prostu wyszła tu jej energia, jako że się Tobą opiekuje.
A jak jesteś zdominowany przez kobietę, to ma duży wpływ na Twoją energetykę.

Szczerze mówiąc nie pracowałem nigdy z żadnym Bóstwem. To dla mnie nowość i się trochę obawiam (po prostu boję się, że coś spieprzę).

Cytat:2. Typ zdolności, które reprezentujesz. Potencjał i talenty z którymi się urodziłeś. - Papież
... czy ja mam deja vi? Wyszedł Ci Papież jako jeden z wpływów duchowych. Wygląda mi na to, że niechcący (lub chcący) sam nasłałeś na Twoją kobietę jakiegoś byta. Papież mówi, że talent wrodzony to mediunizm, kabała, Magia Ceremonialna i Magia Enochiańska.

Co do byta - trudno mi powiedzieć czy nasłałem bo jak już to odsyłam je do osób, które mi je wysłały, albo odsyłam tam gdzie patola.
na pewno nie nasłałem do niej byta świadomie. nie mam do tego psychiki
(czasem mnie korci porzucać na niektóre osoby klątwę by ich ukarać, ale może przyjdzie na to czas. jak dożyję)
czy nieświadomie - nie wiem. nawet nie wiem w jakiej formie.

chociaż czasami mówi rzeczy typu "diabeł mi ciebie zesłał" itp.
czasami burzy się na mnie kiedy się oczyszczę i napełnię światłem, ale nie tylko ona.

także trudno mi powiedzieć. nawet nie znam na to sposobów.

co do kabały - czuję, że skądś ją znam (z poprzednich żyć) oraz strasznie mnie korci, więc to by się zgadzało. czuję tak jakbym się w niej odnajdywał i jakby była dla mnie.

reszty nie znam, przeczytam.

choć magię ceremonialną też skądś znam.

Cytat:3. W jakim kierunku się rozwijać, od czego zacząć najpierw. Na czym się skupić do 3 miesięcy. - Słońce
ENERGIA. CHODZI O ENERGIĘ. Czym jest Słońce? Jednym wielkim energetycznym gazem! *leje Zefira książką w łeb*

ok, poczytam o Słońcu.

chociaż w tamtym roku napełniałem się słońcem i nic nie działało. więc nie wiem.
ogólnie nie lubię kiedy świeci słońce.
ale lubię niedziele.

dobra, zajmę się Słońcem.

Cytat:4. Na co uważać, czego się wystrzegać, z czym narazie dać sobie spokój, co odpuścić - Kapłanka
*ręce Oli opadły* ...
Jasnowidzenia, trzeciego oka i mediunizmu. Nie jesteś teraz gotowy.

dlaczego ręce opadły?

że nie jestem gotowy na ten interes to też czuję.

Cytat:5. Co Ci pomoże w chwilach słabości, kryzysu, jak utrzymać dyscyplinę, ciągłość i motywacje - Księżyc
Księżyc to noc jak i cykl. Tak więc musisz ustawić sobie plan rzeczy, które chcesz wykonać - nie za dużo tak ze dwie czy trzy i regularnie to zrobić o określonej porze w określone dni. Spacery nocą w kontemplacji. Karteczki motywacyjne na ścianie. Ustawienie zegara w kalendarzu.

Racja.

Ogólnie kiedy odgórnie rozplanowuję dzień to jebane zawsze szlag trafia plany albo mnie ktoś wkurwia.
Dlatego działam spontanicznie. Choć tego nie lubię.
Muszę zajrzeć w uwarunkowania.

Dziękuję. Nie spodziewałem się, że to aż tak wygląda.
30-04-2023, 14:33
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Olimpia Niedostępny
...

Magia Naturalna

Słońce chodzi o energię, że masz się skupić na energetyce. Jest nie stabilna. I nauczyć się lepiej manipulować energią, to klucz to tego co pokazuje Kapłanka czyli do Trzeciego Oka. A ręce opadły, bo Kapłanka jest dość łatwą kartą do zinterpertowania ezoteryki.

Dlatego, że zawsze jak coś zaplanujesz i Ci się plany walą, pokazał się Księżyc. Jego nie interesuje co Ci wypadnie. Masz sobie zaplanować i się tego trzymać choćby się waliło i paliło. Jak sobie pozwalasz na odciąganie Cię od planów to... będziesz stał w miejscu. Żelazne plany odnośnie ezoteryki i koniec kropka. To są przecież rzeczy, które potrzebują nie wiadomo ile czasu... niech to będzie nawet i 20 minut, ale regularne.

Normalność to wymysł.

-----------
30-04-2023, 14:38
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali: Zefir
Bublles Offline
Użytkownik

Liczba postów: 4
Reputacja: 0
Znak Zodiaku:
Handel i Negocjacje

Podziękowania: 2
Podziękowano 0 razy w 0 postach
Sygnifikator- to dokładnie to kim chcesz się stać poprzez to co do ciebie przychodzi i w tzw karcie która ci się odsłania przekazuje Ci ku temu możliwość zaistnienia w tobie.
Co do punktu 3 polecam zacząć od sumienia.
04-05-2023, 19:56
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Strony (3): « Wstecz 1 2 3 Dalej »

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.