Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Umysł › Stany Świadomości › Sen › Interpretacja snów v
1 2 3 Dalej »

Krótki sen a zarazem bardzo intensywny

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Krótki sen a zarazem bardzo intensywny
Autor Wiadomość
Bvizard Niedostępny
Descendant of dragons

Liczba postów: 163
Reputacja: 7
Znak Zodiaku:
Praktykowany rodzaj magii:

Podziękowania: -2
Podziękowano -1 razy w -1 postach
RE: Krótki sen a zarazem bardzo intensywny
Witaj Karola :)

Popytaj na forum, może znajdziesz kogoś kto interpretuje sny.
Nie jestem pewien ale może Alva { kliknij na Alva } potrafi interpretować sny, musisz jej spytać.
Ja to kiedyś robiłem, ale to było naprawdę bardzo bardzo dawno temu, dlatego nie interpretuję ich, przynajmniej na razie, może kiedyś spróbuje do tego wrócić.

Ale nawet jeśli ktoś zgodzi ci się zinterpretować sen, musisz go dokładniej / jak najdokładniej opisać.

Hmmmm możliwe, że masz coś na rodzaj proroczych snów, ja je miewałem w dzieciństwie, ale jednak nie powiem ci jak one się przejawiały, bo mam ten problem, że niestety snów nie pamiętam, "To skąd wiesz, że to były prorocze sny? " ponieważ gdy zdarzyło się to co było w takowym śnie, wtedy i niestety wtedy mi się wszystko przypominało , niestety dopiero wtedy przypominało mi się to co było w takowym proroczym śnie.

Edycja
Wybacz nie zauważyłem, że to w dziale interpretacji snów xD, pozostaje ci teraz tylko opisać lepiej ten sen i poczekać aż ktoś ci go zinterpretuje.

Pozdrawiam ;)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-09-2015, 19:32 {2} przez Szczęściarz.)
05-09-2015, 01:22
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:

Wiadomości w tym wątku
Krótki sen a zarazem bardzo intensywny - przez karola_86 - 04-09-2015, 19:07
RE: Krótki sen a zarazem bardzo intensywny - przez Szczęściarz - 04-09-2015, 23:48
RE: Krótki sen a zarazem bardzo intensywny - przez Bvizard - 05-09-2015, 01:22
RE: Krótki sen a zarazem bardzo intensywny - przez Siri - 05-09-2015, 07:02

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.