Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Witchcraft › Poznajmy się v
« Wstecz 1 2 3 4 5 6 … 26 Dalej »

Witajcie...

[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Witajcie...
Autor Wiadomość
Mordel Offline
Użytkownik

Liczba postów: 58
Reputacja: 0
Znak Zodiaku: Lew, Panna
Praktykowany rodzaj magii:
Chaos, Pustka, Czas, Energia..

Podziękowania: 0
Podziękowano 3 razy w 3 postach
RE: Witajcie...
Wczoraj to opanowałem ;) ćwiczyłem to na sobie, po tym jak po wpakowaniu absurdalnie dużej energii leczniczej w kark nagle mi strzyknął, a dyskomfort odszedł stwierdzam że to dość proste, jednak to działania na sobie, musiałbym przeprowadzić parę prób na istotach żywych, ale obawiam się że energia którą się na ogół posługuje może być dla ludzi w najdelikatniejszym przypadku🤔"ciężkostrawna" albo w gorszym przypadku może sprawiać ból, przykładowo energia którą kiedyś używałem do znieczulenia punktowego, ludziom sprawiała ból 😅, ale fakt faktem muszę to poćwiczyć z innymi😀 tylko kto byłby na tyle odważny by poddać się mojej terapii😅😅😔

Przywitajcie się z Penteraktem, jest on bowiem istotą V wymiarową i lubi gdy na niego się patrzy :) jego częstotliwości pobudzają elektrokineze. TO NIE ILUZJA, bywa kapryśny i wredny, ale czesto jest przyjazny😇 Proszę napiszcie mi na PW co czujecie patrząc na niego :przytul:
07-06-2021, 09:13
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:

Wiadomości w tym wątku
Witajcie... - przez Mordel - 05-06-2021, 22:11
RE: Witajcie... - przez BPW - 06-06-2021, 14:55
RE: Witajcie... - przez Mordel - 06-06-2021, 17:42
RE: Witajcie... - przez BPW - 07-06-2021, 07:12
RE: Witajcie... - przez Mordel - 07-06-2021, 09:13
RE: Witajcie... - przez Mordel - 07-06-2021, 09:20

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.