Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Magia › Pytania i problemy v
« Wstecz 1 2 3 4 5 … 23 Dalej »

Brudnopis pełen sztab złota - wstęp do rytów na poprawę stanu posiadania

[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Brudnopis pełen sztab złota - wstęp do rytów na poprawę stanu posiadania
Autor Wiadomość
Adrianna Niedostępny
Pingwiniara

Liczba postów: 624
Reputacja: 15
Znak Zodiaku: Byk
Praktykowany rodzaj magii:
Magia pingwinów

Podziękowania: 118
Podziękowano 114 razy w 65 postach
RE: Brudnopis pełen sztab złota - wstęp do rytów na poprawę stanu posiadania
To są moje działania, na pewno inspirowane jakimiś rytami z internetu, ale głównie dobieram składniki wedle przykazań Cunninghama i jego wielkiej księgi :D

1. Słoik na kaskę

Składniki
- no wiadomo, słoik
- zielona świeca
- kadzidło cynamonowe
- cynamon (laska i/lub proszek)
- bazylia
- liść laurowy
- kartka i długopis/marker

Siadamy jak do każdego rytuału, zaczynamy go wedle swojej praktyki. Na kartce rysujemy pieczęć Jowisza, ja też ładuję i poświęcam rytuał Jowiszowi, ale to już wedle uznania. Na liściu laurowym piszemy jakiś symbol, który kojarzy się z pieniędzmi, konkretną kwotę, sigil, cokolwiek. Skupiamy się mocno na swojej intencji i cały czas trwania rytuału jestesmy na nim skupieni. Odpalamy kadzidło i jeszcze zapalone wkładamy do słoika, żeby je przydusić i napełnić słoik dymem. Wsypujemy do słoika cynamon, bazylię, wkładamy liść i pieczęć. Zakręcamy słoik i potrząsamy (można lekko, nie trzeba robić z niego marakasów, aby tylko pobudzić energię). Odpalamy zieloną świecę i tu opcje są dwie, zależy jak duży słoik i jak wam się chce. Odpalamy świecę i stawiamy na wieczku słoika (proponuję i zalecam stopić lekko świecę od spodu, żeby się przykleiła), żeby cała świeca stopiła się na słoiku i go zapieczętowała (? nie wiem czy tak to tłumaczyć, po angielsku to seal). Druga opcja odpalić świeczkę i polewać kropelkami wosku, aż się zapieczętuje słoik. Świeczkę zostawiamy do wypalenia.. Zamykamy rytuał.

Efekty: drobne kwoty, pierwsza już następnego dnia rano (dosłownie o 7 rano) :D

2. Super prosty rycik, który stosowałam i na pieniądze, i na wieeeele innych spraw. Skuteczny za każdym razem. Ja w szoku XD

Bierzemy liść laurowy, piszemy na nim intencję, skupiamy się na tej intencji ile potrzeba. Bierzemy jakieś szczypce, pincetę, coś do trzymania liścia (WAŻNE, liść laurowy strzela przy paleniu, wiec ostrożnie). Palimy listek i intencja idzie w świat.

Efekty: napisałam konkretną kwotę, po tygodniu/dwóch dostałam pracę i zarabiałam w niej tyle ile napisałam (na rękę), no ale na pieniążki musiałam czekać miesiąc no i pracować :D
04-11-2021, 21:43
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali: Merid♡ , Evander , Nikodem

Wiadomości w tym wątku
Brudnopis pełen sztab złota - wstęp do rytów na poprawę stanu posiadania - przez Evander - 04-11-2021, 17:23
RE: Brudnopis pełen sztab złota - wstęp do rytów na poprawę stanu posiadania - przez BPW - 04-11-2021, 17:43
RE: Brudnopis pełen sztab złota - wstęp do rytów na poprawę stanu posiadania - przez tupajda - 04-11-2021, 19:34
RE: Brudnopis pełen sztab złota - wstęp do rytów na poprawę stanu posiadania - przez Adrianna - 04-11-2021, 21:43
RE: Brudnopis pełen sztab złota - wstęp do rytów na poprawę stanu posiadania - przez tupajda - 04-11-2021, 22:23
RE: Brudnopis pełen sztab złota - wstęp do rytów na poprawę stanu posiadania - przez BPW - 05-11-2021, 08:14
RE: Brudnopis pełen sztab złota - wstęp do rytów na poprawę stanu posiadania - przez Evander - 05-11-2021, 12:21
RE: Brudnopis pełen sztab złota - wstęp do rytów na poprawę stanu posiadania - przez tupajda - 05-11-2021, 12:31
RE: Brudnopis pełen sztab złota - wstęp do rytów na poprawę stanu posiadania - przez HermetycznieŚwiadom - 09-11-2021, 10:24
RE: Brudnopis pełen sztab złota - wstęp do rytów na poprawę stanu posiadania - przez HermetycznieŚwiadom - 09-11-2021, 10:41
RE: Brudnopis pełen sztab złota - wstęp do rytów na poprawę stanu posiadania - przez Merid♡ - 11-11-2021, 01:46
RE: Brudnopis pełen sztab złota - wstęp do rytów na poprawę stanu posiadania - przez Evander - 13-11-2021, 19:10
RE: Brudnopis pełen sztab złota - wstęp do rytów na poprawę stanu posiadania - przez Evander - 13-11-2021, 19:13
RE: Brudnopis pełen sztab złota - wstęp do rytów na poprawę stanu posiadania - przez tupajda - 13-11-2021, 23:31
RE: Brudnopis pełen sztab złota - wstęp do rytów na poprawę stanu posiadania - przez Zefir - 14-11-2021, 07:57
RE: Brudnopis pełen sztab złota - wstęp do rytów na poprawę stanu posiadania - przez possess - 26-11-2021, 00:29
RE: Brudnopis pełen sztab złota - wstęp do rytów na poprawę stanu posiadania - przez possess - 04-12-2021, 23:33

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.