Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Magia › Magia Naturalna v
1 2 Dalej »

Magia na zimę (Chyba pomocne ćwiczenia)

[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Magia na zimę (Chyba pomocne ćwiczenia)
Autor Wiadomość
HermetycznieŚwiadom Offline
Użytkownik

Liczba postów: 130
Reputacja: 4
Znak Zodiaku: Lew
Praktykowany rodzaj magii:

Podziękowania: 36
Podziękowano 26 razy w 21 postach
RE: Magia na zimę (zabawa i pomocne ćwiczenia)
Jeśli opieramy się na koncepcji żywiołów i ogień stawiamy jako elementarną siłę budującą rzeczywistość od podszewki to śmiało można powiedzieć że jestem panem swojego wewnętrznego ognia jako składu myśli,cech charakteru i tu oddzielam fizycznych odczuć.Jak wcześniej napisałem nie neguje żadnych magów,po prostu ich nie znam ale stwierdzam śmiało jak kolega tutaj wymienił jeśli nie jesteś mnichem który żyje wyłącznie dla praktyki lub nie pracowałeś na obecny stan władania x wcieleń,nie masz nadprzeciętnego tempa rozwoju,to samą wizualizacją i deprywacją nie zdziałasz fizycznego efektu choćby skały srały,mówie tu o takich małych gostkach jak ja,znam systemy,praktykuje,osiągam efekty wewnątrz i na zewnątrz w postaci synchroniczości zdarzeń oraz potrafie coś przewidzieć ale nie bucham żarem i nie potrafie robić zamieci w dalszym ciągu,jeśli potrafisz to robię ukłon ze szczerego szacunku,nie odbieraj mnie jakbym gryzł,jestem sceptykiem ze srogim fundamentem tyle i aż tyle.

Niech stanie się jasność. :idea:
27-11-2021, 23:02
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:

Wiadomości w tym wątku
Magia na zimę (Chyba pomocne ćwiczenia) - przez Pan Remigiusz - 27-11-2021, 03:20
RE: Magia na zimę (zabawa i pomocne ćwiczenia) - przez HermetycznieŚwiadom - 27-11-2021, 18:08
RE: Magia na zimę (zabawa i pomocne ćwiczenia) - przez Pan Remigiusz - 27-11-2021, 19:06
RE: Magia na zimę (zabawa i pomocne ćwiczenia) - przez possess - 27-11-2021, 21:08
RE: Magia na zimę (zabawa i pomocne ćwiczenia) - przez HermetycznieŚwiadom - 27-11-2021, 23:02
RE: Magia na zimę (zabawa i pomocne ćwiczenia) - przez Pan Remigiusz - 28-11-2021, 00:52
RE: Magia na zimę (zabawa i pomocne ćwiczenia) - przez HermetycznieŚwiadom - 28-11-2021, 11:29
RE: Magia na zimę (Chyba pomocne ćwiczenia) - przez lisa - 25-12-2022, 20:28
RE: Magia na zimę (Chyba pomocne ćwiczenia) - przez Vigilant - 25-12-2022, 22:10
RE: Magia na zimę (Chyba pomocne ćwiczenia) - przez lisa - 25-12-2022, 23:54

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.