Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Magia › Zaklęcia i rytuały › Klątwy v
1 2 Dalej »

Czy można rzucić klątwę lub urok bez rytuału ani wspomagacza?

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Autor Wiadomość
Satyrka Offline
Użytkownik

Liczba postów: 11
Reputacja: 0
Znak Zodiaku:
Praktykowany rodzaj magii:
Jestem nowicjuszem

Podziękowania: 2
Podziękowano 0 razy w 0 postach
Cześć, od jakiegoś czasu zastanawiam się czy mogłam rzucić na kogoś klątwę kilka lat temu.
Jako rozemocjonowana nastolatka zdarzyło się, że życzyłam jednej kobiecie poronienia, gdy zaszła w ciążę. Byłam pewna, że "to tylko myśli i nic się nie stanie", nie robiłam nic ku ich spełnieniu. Po kilku miesiącach dowiedziałam się, że straciła tamtą ciążę. Mimo upływu lat nurtuje mnie pytanie czy w jakimś stopniu mogłam się do tego przyczynić czy był to przypadek? (oczywiście gdzieś w głębi serca, ma się jednak nadzieję, że to to drugie)
 Ostatnio uświadomiłam sobie, że jakoś sporo moich intencji zostaje (niestety) urzeczywistnionych i dostałam póki co wszystko czego bardzo chciałam, niezależnie jak sprzeczne te rzeczy nie były, co w niektórych sytuacjach prowadziło do niesamowitych absurdów i zaczynam coraz bardziej rozumieć powiedzenie o tym aby uważać czego się pragnie... a jakoś bardzo nie wchodziłam wcześniej w praktyki magiczne, poza "zabawami" z czakrą za dzieciaka (ale to dłuższa historia) i zaklęciem z neta na spełnienie życzenia, które ostatecznie się spełniło.
Trochę zaczęłam czytać więcej na temat magii i coraz częściej widzę opinię pod postami, że rytuały są wspomagaczem, a najważniejsze są umiejętności, emocje i intencja rzucającego. Stąd moje pytanie, czy można bez żadnych rytuałów i innych wspomagaczy, samą intencją, wolą i emocjami "rzucać" urok/klątwę??
03-12-2021, 05:24
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:

Wiadomości w tym wątku
Czy można rzucić klątwę lub urok bez rytuału ani wspomagacza? - przez Satyrka - 03-12-2021, 05:24
RE: Czy można rzucić klątwę lub urok bez rytuału ani wspomagacza? - przez Merid♡ - 03-12-2021, 07:49
RE: Czy można rzucić klątwę lub urok bez rytuału ani wspomagacza? - przez BPW - 03-12-2021, 08:28
RE: Czy można rzucić klątwę lub urok bez rytuału ani wspomagacza? - przez Nilvan - 03-12-2021, 12:57
RE: Czy można rzucić klątwę lub urok bez rytuału ani wspomagacza? - przez Satyrka - 03-12-2021, 16:44
RE: Czy można rzucić klątwę lub urok bez rytuału ani wspomagacza? - przez Olimpia - 27-03-2022, 16:57
RE: Czy można rzucić klątwę lub urok bez rytuału ani wspomagacza? - przez Ariqa - 12-04-2022, 16:26
RE: Czy można rzucić klątwę lub urok bez rytuału ani wspomagacza? - przez lisa - 31-08-2022, 20:48
RE: Czy można rzucić klątwę lub urok bez rytuału ani wspomagacza? - przez Olimpia - 01-09-2022, 04:49
RE: Czy można rzucić klątwę lub urok bez rytuału ani wspomagacza? - przez lisa - 01-09-2022, 20:22

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.