Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Dywinacja › Tarot v
1 2 3 Dalej »

Tarot-rozkład balistyczny :)

[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Autor Wiadomość
HermetycznieŚwiadom Offline
Użytkownik

Liczba postów: 130
Reputacja: 4
Znak Zodiaku: Lew
Praktykowany rodzaj magii:

Podziękowania: 36
Podziękowano 26 razy w 21 postach
Temat z dozą żartu,w sprawie wcale nie śmiesznej,zrobiłem proste rozkłady,bo takie najlepiej ukazują mi sedno badanego tematu.Badanie dotyczyło kolejno losów Ukrainy,Polski,Europy oraz Rosji.
Nie przedłużając będę wymieniał karty i moją interpretację w korelacji z obiektem pytania "Jakie będą losy np.Ukrainy,jeśli Rosja będzie dalej prowadziła swoje działania w obecny sposób":
UKRAINA -PAŹ MIECZY,AS MIECZY®,5 MIECZY® jak widać już po samym zbiorze mieczy sytuacja Ukrainy jest zdecydowanie zaostrzona,paź daje do zrozumienia że chcą stawić czoła Rosji lecz ich rozmach jest słaby,odwrócony as to podważenie ich suwerenności,obecny atak;5 mieczy w rewersie widzę jako przegrany konflikt z wieloma ofiarami.
POLSKA-RYCERZ KIELICHÓW,6 KIELICHÓW,7KIELICHÓW-znów karty z jednego dworu,co ciekawe nie tasowałem na odp.się. i nie wierzę w zbiegi okoliczności,do rzeczy rycerz pokazuje nam postawę naszego kraju,silny kręgosłup moralny,6 kielichów uważam za wyciąganie pomocnej dłoni w stronę Ukrainy,7 kielichów jako umocnienie Polski na arenie międzynarodowej,bez walk.
EUROPA-PUSTELNIK,SIŁA,CESARZOWA-Wielkie arkana pokazują już skalę Europy,w porównaniu do wcześniejszych krajów,Pustelnik to sucha analiza sytuacji,bogate doświadczenie,lecz brak działania,Siła to pokazanie potęgi Europy lecz bez walki,Cesarzowa to wygrana ,łagodne panowanie,potwierdzenie interpretacji poprzedniej karty,damski pierwiastek wskazuje na spokojne lecz stanowcze pokazanie kto jest stroną prowadzącą w stanie zagrożenia.Sądze że raczej Rosja nie zaatakuje państw NATO.
ROSJA-9 MIECZY,3MIECZY,10BUŁAW- jednoznacznie złym pomysłem było rozdmuchiwanie wojny,wszelkie działania z innych państw mocno ugodzą Rosję,ciężko będzie znieść brzemię tego co sami zaczęli 
A co wy sądzicie o rozwoju sytuacji?
25-02-2022, 12:59
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali: Evander , Cabotine , Nikodem

Wiadomości w tym wątku
Tarot-rozkład balistyczny :) - przez HermetycznieŚwiadom - 25-02-2022, 12:59
RE: Tarot-rozkład balistyczny :) - przez Olimpia - 27-03-2022, 16:18

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.