Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Dywinacja › Pytania i problemy v
1 2 Dalej »

Wróżba

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Wróżba
Autor Wiadomość
Mięta Offline
lisek

Liczba postów: 155
Reputacja: 3
Znak Zodiaku: Jedenasty
Praktykowany rodzaj magii:
naturalna

Podziękowania: 58
Podziękowano 31 razy w 25 postach
RE: Wróżba
Wow, bardzo wnikliwa i dokładna analiza! Dziękuję za nią bardzo, bo wyjaśniła mi parę spraw i widzę, że jest nad czym pracować - chociaż tak ogólnie i tak jest lepiej niż myślałam :)

Nad Podstawą rzeczywiście pracowałam ostatnio najbardziej ze wszystkich czakr i cieszę się, że są tak pozytywne efekty :D Jej energia może być taka czysta dlatego, że w dużej mierze wspomagałam się w tym siłami Natury. Sakralna jest tragiczna xD i to się zgadza, bo ją zaniedbałam najbardziej ze wszystkich niestety. Splot Słoneczny tak samo, niby tutaj jest lepiej niż w Sakralnej, ale przydałoby się ją odświeżyć, bo w aspektach związanych z Manipurą odczuwam "zmęczenie materiałem". Serce zaraz po Podstawie dostawało najwięcej uwagi i to także ma przełożenie w efektach. To Lwie Serce brzmi świetnie :D Gardło też chyba okej, mogłoby być lepiej, ale właściwie nie sprawia mi ono żadnych problemów. Trzecie Oko mnie zaskoczyło, bo też nie skupiałam się na nim za bardzo. Natomiast jego stan wyjaśnia problemy z Koroną i moje historie z duchami, nad których przyczyną się tak zastanawiałam :/ Skąd się bierze taka wyrwa w czakrze i czy można jakąś ją zniwelować? Bo teraz to ja się jeszcze bardziej będę się bała ruszać to Oko, dość mam już tych nieproszonych gości xd

Dzięki jeszcze raz, świetne opisy :heart: i daj znać jeśli wpadnie Ci jakiś pomysł odnośnie tego ducha :) Chociaż mam wrażenie, że teraz już trochę przystopowała swoje zapędy i jej wpływ nieco złagodniał.
25-05-2022, 18:35
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali: Olimpia

Wiadomości w tym wątku
Wróżba - przez Mięta - 22-05-2022, 23:20
RE: Wróżba - przez Olimpia - 25-05-2022, 14:38
RE: Wróżba - przez Mięta - 25-05-2022, 18:35
RE: Wróżba - przez Olimpia - 25-05-2022, 22:05
RE: Wróżba - przez Mięta - 26-05-2022, 08:18
RE: Wróżba - przez Olimpia - 28-05-2022, 16:09
RE: Wróżba - przez Mięta - 28-05-2022, 19:34

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.