Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Witchcraft › Poznajmy się v
« Wstecz 1 2 3 4 5 … 26 Dalej »

Hej, powracam do magii:)

[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Autor Wiadomość
da.karo Offline
Użytkownik

Liczba postów: 2
Reputacja: 0
Znak Zodiaku:
Praktykowany rodzaj magii:
magia pozytywna, byłem magiem

Podziękowania: 0
Podziękowano 0 razy w 0 postach
Hej wszystkim  :cool:  miło mi, że mogę dołączyć do tak ciekawego miejsca[font="Segoe UI Emoji", sans-serif]😊[/font] Zastanawiam się czy naprawdę pracujemy tutaj nad magią, czy to bardziej dla zabawy, dla beki.. Nie było mi łatwo, zawsze ciągnęło mnie w takie klimaty, ale rodzina bardzo chrześcijańska zawsze blokowała wszystko. Czułem, że jestem inny. Intuicyjnie.

Poszedłem do kilku osób. Jasnowidz powiedział mi, że mam energię maga, w poprzednich wcieleniach byłem m.in. wikingiem, cyganką, arystokratką i wiedźmą. Wiele razy byłam kobietą, obecne życie jest jednym z niewielu męskich wcieleń. Z pewnością będzie mi miło, gdybym znalazł jakieś rady, porady (mogą dotyczyć książek, rytuałów, spostrzeżeń). 

Może ktoś czuje się zażenowany, że aż tak ostro otwieram się na ludzi i wręcz spowiadam z własnych tajemnic, ale skoro przystępuję do tego grona to chciałbym dawać i czerpać. 

Idą takie czasy, zmiany klimatyczne, wojny, głód, epidemie, że może właśnie witchcraft pomoże światu… nie było mi łatwo to napisać, bo boję się oceniania, krytyki, ale chyba każdy musi się nieco otworzyć, aby brać i dawać.

p.s. miałem kilka wydarzeń nie z tego świata w swoim życiu i dlatego nie jestem tutaj dla zabawy, naprawdę magia istnieje, choć kiedyś wydawało mi się, że to bajki dla dzieci, gdyby niektórzy z Was chcieliby mi coś polecić albo wprowadzić w różne rzeczy będę wdzięczny
12-06-2022, 18:02
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:

Wiadomości w tym wątku
Hej, powracam do magii:) - przez da.karo - 12-06-2022, 18:02
RE: Hej, powracam do magii:) - przez Olimpia - 12-06-2022, 22:16
RE: Hej, powracam do magii:) - przez Zefir - 13-06-2022, 07:43
RE: Hej, powracam do magii:) - przez da.karo - 18-06-2022, 09:59
RE: Hej, powracam do magii:) - przez Evander - 20-06-2022, 10:48
RE: Hej, powracam do magii:) - przez Olimpia - 20-06-2022, 10:32
RE: Hej, powracam do magii:) - przez Cabotine - 26-06-2022, 18:54

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.