Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Magia › Magia Naturalna › Magia Ognia
[DELETE]

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
[DELETE]
Autor Wiadomość
Olimpia Niedostępny
...

Liczba postów: 5,283
Reputacja: 97
Znak Zodiaku: Wodniś ^^
Praktykowany rodzaj magii:
Magia Naturalna

Podziękowania: 680
Podziękowano 606 razy w 578 postach
RE: Moja relacja z Ignis i moje zagubienie
Ok, masz wrażenie, że się zagubiłeś i potrzebujesz kierunkowskazu.
I szukasz odpowiedzi co masz dalej robić ze sobą i swoim życiem wśród internetowych wiedźm i magów?

Jesteś jedyną osobą, która może wskazać sobie drogę. Nie ja, nie Twoja mama, nie Twój najlepszy przyjaciel. Ty. Bo to Twoje życie. Musisz sam usiąść i się zastanowić co i jak... moim osobistym zdaniem, niezbyt ważnym tak swoją drogą, bo Ty wiesz najlepiej, uważasz, że się pogubiłeś, bo co? Bo dwa razy coś nie poszło po Twojej myśli? Zawsze będziemy robić błędy. I to jest normalne. I przez całe życie będziemy chodzić różnymi drogami i wiecznie będziemy szukać drogowskazu. Takie jest życie.

Nie rozumiem też czemu tak uparcie uważasz, że protest nastąpił przez Ignis (ktokolwiek to jest, w necie znalazłam tylko że Ignis to Bóg ognia z serialu fantasy)? Szczerze wątpie. Myślę, że to Twoja zasługa. Konkretnie Twojej podświadomości. Ja kiedyś (wspominam to ostatnio często) rzuciłam klątwę sama na siebie, przez to, że tak naprawdę podświadomie było mi żal człowieka, że czeka go aż taki straszny los, który wybrałam w klątwie.

Ty jesteś magiem i to Twoja wola ma się dziać, z tym, że podświadomość jest naszą częścią i to ona bardzo często hamuje nasze działania magiczne. Warto się nad tym zastonowić. I pamiętaj... jeśli czujesz, że się zagubiłeś ok, odnajdź się. Nikt Ci jednak nie da gotowej recepty jak to zrobić.

Jeśli jednak uważasz, że się pogbubiłeś bo dwa razy coś Ci nie wyszło... cóż. To normalne.

Gdybyś potrzebował wskazówki, pomysłu na temat odnajdywania drogi dla siebie, to po prostu sprecyzuj bardziej swoje uczucia i oczekiwania, a napewno coś wymyślimy.

Normalność to wymysł.
Skupiają się w stado i "normalność" tworzą na podstawie wypadkowej średniej reakcji i poglądów innych Owiec w stadzie.
Boją się uwolnienia Woli ponad Formę.
Są niewolnikami Formy (Materii i spraw materialnych).

-----------
Różnica pomiędzy mną a resztą jest taka, że ja sie nie boje być nie akceptowana.
28-03-2023, 14:16
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:

Wiadomości w tym wątku
[DELETE] - przez dominikos360 - 27-03-2023, 21:21
RE: Moja relacja z Ignis i moje zagubienie - przez Olimpia - 28-03-2023, 14:16
RE: Moja relacja z Ignis i moje zagubienie - przez dominikos360 - 31-03-2023, 22:05
RE: Moja relacja z Ignis i moje zagubienie - przez Olimpia - 01-04-2023, 09:37
RE: Moja relacja z Ignis i moje zagubienie - przez dominikos360 - 01-04-2023, 22:47
RE: Moja relacja z Ignis i moje zagubienie - przez Olimpia - 02-04-2023, 11:33

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.