Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Magia › Magia Naturalna › Magia Ognia
[DELETE]

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
[DELETE]
Autor Wiadomość
dominikos360 Offline
Użytkownik

Liczba postów: 9
Reputacja: 0
Znak Zodiaku: Skorpion
Praktykowany rodzaj magii:
.

Podziękowania: 1
Podziękowano 2 razy w 2 postach
RE: Moja relacja z Ignis i moje zagubienie
Czarne świece do przelewania w nie swojej nienawiści? Może jest to jakaś opcja aby pozbyć się trochę negatywnych emocji i w przyszłości ją wykorzystać. Co do zemsty - nawet mój znak zodiaku(skorpion) się zgadza. Jestem bardzo mściwy i raczej ciężko to zmienić. Wystarczy, że jakiś klient jest wobec mnie nie fair i dostaje ode mnie notkę w systemie, na którym pracuję. Jako, że firma ma prawie że monopol w okolicy muszą się pogodzić z brakiem rabatów i wyższymi cenami na te produkty, które takiej de facto nie mają surowo określonej lub kupować w droższym miejscu. W każdym razie lubię karmę, ale ona nie zawsze lubi działać sama. Czasem trzeba jej pomóc i tu wchodzę ja. Nie tylko zła karma. Jeśli ktoś daje mi cierpienie, zwracam je nawet jeśli kosztuje mnie to trochę wysiłku. Jeśli ktoś robi dla mnie coś dobrego, ja robię coś dobrego dla tej osoby nawet jeśli kosztuje mnie to trochę wysiłku. Jeśli ktoś jest wobec mnie fair to może się spodziewać benefitów w różnych sytuacjach. Wyznaję zasadę zwracania tego co się dostaje. Na szczęście nie ja jedyny. Dlatego na przykład swoim współpracownikom czasami wyświadczam pomniejsze przysługi, później oni wyświadczają takie mnie i nasza relacja się rozkwita. Obydwie strony zyskują. Chociaż czuję się trochę sztucznie, że mam to wszystko w większości przypadków wykalkulowane i patrzę na zyski i straty. W każdym razie aktualnie jestem gnojem tylko dla tych co na to zasłużyli. Miejmy nadzieję, że tak pozostanie. Jeśli chodzi o jedność ze wszechświatem to nie jest takie proste, gdy tyle razy dostało się po dupie. Lubię naturę, zwierzęta, rośliny, ale na pewno nie świat w jakim się znajduję.
01-04-2023, 22:47
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:

Wiadomości w tym wątku
[DELETE] - przez dominikos360 - 27-03-2023, 21:21
RE: Moja relacja z Ignis i moje zagubienie - przez Olimpia - 28-03-2023, 14:16
RE: Moja relacja z Ignis i moje zagubienie - przez dominikos360 - 31-03-2023, 22:05
RE: Moja relacja z Ignis i moje zagubienie - przez Olimpia - 01-04-2023, 09:37
RE: Moja relacja z Ignis i moje zagubienie - przez dominikos360 - 01-04-2023, 22:47
RE: Moja relacja z Ignis i moje zagubienie - przez Olimpia - 02-04-2023, 11:33

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.