Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Dywinacja › Tarot v
1 2 3 Dalej »

Niezrozumienie z talią

[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Niezrozumienie z talią
Autor Wiadomość
Serpens Offline
Użytkownik

Liczba postów: 2
Reputacja: 0
Znak Zodiaku: Ryby
Praktykowany rodzaj magii:
Dopiero poznaję magię

Podziękowania: 4
Podziękowano 0 razy w 0 postach
Smutek  Niezrozumienie z talią
Mam problem z talią podczas wszystkich rozkładów. Dopiero zaczynam moja przygodę z tarotem więc nie wiem co się dzieje.
Od niedawna czuję, że to co pokazuje mi tarot nie rezonuje ze mną; karty jakoś się nie kleją, nie rozumiem o co chodzi i mam wrażenie, że karty które aktualnie "wychodzą" nie powinny takie być. 
Jako strażnika talii wybrałam arcykapłankę, jest to karta dla mnie ważna, z którą czuje przyciąganie. Podczas wcześniejszych rozkładów i tasowania często ja widziałam, tzn. Była gdzies z przodu albo z tyłu talii, jak wybierałam karty ze środka albo je oglądałam to zawsze na nią trafiałam. Zawsze ją gdzieś widziałam. Nawet kiedy chciałam już schować tarota i ustawić ją ponownie na szczycie talii z łatwością ją znajdowałam. Teraz nie widzę jej, nie mogę jej znaleźć, podczas tasowania jest zupełnie niewidoczna. Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie, ale z tego co tu czytałam to strażnik to ważny element.
Karty oczyszczałam, robię to regularnie nad płomieniem białej świecy lub w dymie z palo santo.
Nie wiem czy to co tu opisałam to nie są moje urojenia czy faktycznie coś jest nie tak. I tak jak wcześniej napisałam dopiero się uczę.
25-09-2023, 02:55
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:

Wiadomości w tym wątku
Niezrozumienie z talią - przez Serpens - 25-09-2023, 02:55
RE: Niezrozumienie z talią - przez Opiuek - 25-09-2023, 07:07
RE: Niezrozumienie z talią - przez Olimpia - 27-09-2023, 20:17
RE: Niezrozumienie z talią - przez Rekni - 25-09-2023, 13:31
RE: Niezrozumienie z talią - przez tuk - 25-09-2023, 14:00
RE: Niezrozumienie z talią - przez Adrianna - 27-09-2023, 15:09
RE: Niezrozumienie z talią - przez Serpens - 29-09-2023, 20:10
RE: Niezrozumienie z talią - przez Opiuek - 27-09-2023, 20:32
RE: Niezrozumienie z talią - przez Adrianna - 10-02-2025, 11:28

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.