Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Umysł › Stany Świadomości › Sen › Świadome sny
Bezradność, bezmoc, a świadome śnienie.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Bezradność, bezmoc, a świadome śnienie.
Autor Wiadomość
Merid♡ Offline
W♡l♡cz♡a!

Liczba postów: 1,022
Reputacja: 13
Znak Zodiaku:
Praktykowany rodzaj magii:

Podziękowania: 188
Podziękowano 92 razy w 60 postach
RE: Bezradność, bezmoc, a świadome śnienie.
Często miałam sny, że uciekam. Ciągle ktos mnie gonił. A to Niemcy, bo wojna. A to ktos chciał mi porwać dzieci. A to jakiś psychol- morderca.  Kryłam się w jakiś bagnach, na drzewach, w jaskiniach. Zawsze znajdowali i zaczynało sie od nowa. Panika straszna. Zwłaszcza jak musiałam kryć dzieci.
No i ktoś mi doradził, że przed snem mam sobie mówić,ze w ręku mam glocka i ze nie uciekam,a walczę. Mój mózg zrobił zwarcie, no ale próbujemy co nie. Najpierw nie dzialalo,ale uparcie przed każdym snem mowilam, że mam tego cholernego gloca.
No i standardowo. Sen. Ucieczka przed wojną. Słyszę ich oddech za plecami i nagle usłyszałam w śnie głos "przeciez masz w reku cholernego glocka". Zatrzymalam sie, patrze i mam. Jest. Bron pojawila się znikąd w mojej dłoni. Wystrzelilam wszystkich. Co do jednego. Jakie to bylo oczyszczające.  Przestałam uciekać.
Teraz potrafię w śnie strzelać, rzucać kulami ognia, albo rzucać nożami :) nie uciekam.
Ogolnie świadome śnienie idzie mi coraz lepiej. Musiałam tylko zacząć od tego cholernego glocka :)
Ty tez zacznij od jednej rzeczy, która ma sie pojawic w Twoim śnie. Ćwicz to i w końcu zaskoczy, i nie zniechecaj się na poczatku.
Powodzenia.

"Zrób mi tę przyjemność. Uwielbiaj mnie mimo wszystko."
03-09-2026, 19:32
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:

Wiadomości w tym wątku
Bezradność, bezmoc, a świadome śnienie. - przez Nightmare - 03-09-2026, 17:31
RE: Bezradność, bezmoc, a świadome śnienie. - przez Merid♡ - 03-09-2026, 19:32
RE: Bezradność, bezmoc, a świadome śnienie. - przez Opiuek - 03-09-2026, 22:33
RE: Bezradność, bezmoc, a świadome śnienie. - przez Evander - 04-09-2026, 10:42

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.