Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Magia › Pozostałe rodzaje magii › Magia Seksualna
Przywołanie Ideału/Pokrewna Dusza

Strony (11): « Wstecz 1 2 3 4 5 … 11 Dalej »
Idź do strony 
[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Przywołanie Ideału/Pokrewna Dusza
Autor Wiadomość
~Ismena
Gość

Podziękowania:
Podziękowano razy w postach
RE: Przywołanie Ideału/Pokrewna Dusza
Oth, obiecałeś podzielić się? To co z tym rytuałem - działa czy nie? ;)
16-01-2014, 18:18
Odpowiedz
Podziękowali:
Agacia Offline
Użytkownik

Liczba postów: 11
Reputacja: 0
Znak Zodiaku:
Praktykowany rodzaj magii:

Podziękowania: 0
Podziękowano 0 razy w 0 postach
Cytat:Wszystkie świece powinny być nieużywane i uprzednio oczyszczone z energii.

Jak oczyścić świece z Energii?
17-01-2014, 15:59
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Iza6 Offline
Użytkownik

Liczba postów: 75
Reputacja: 3
Znak Zodiaku: Koziorożec

Podziękowania: 20
Podziękowano 15 razy w 21 postach
Np. wizualizacją.
Oth, a może to były osoby, które spotkałeś w poprzednich wcieleniach.
Ja miałam taką sytuację, że spotkałam moje przeciwieństwo, i z wyglądu, i z zodiaku. Jednak się dogadywaliśmy, miałam nawet parę snów o nim, które się spełniły.
17-01-2014, 23:45
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Oth Offline
Wtajemniczony

Liczba postów: 467
Reputacja: 37
Znak Zodiaku:

Podziękowania: 24
Podziękowano 66 razy w 87 postach
Cytat:Oth, obiecałeś podzielić się? To co z tym rytuałem - działa czy nie?
Eee... Yyy... Zapomniałem.

Cytat:Jak oczyścić świece z Energii?
http://witchcraft.com.pl/Thread-Zanim-uc...talizmanem

Cytat:Oth, a może to były osoby, które spotkałeś w poprzednich wcieleniach.
Nie, to inny rodzaj relacji. Osoby z poprzednich wcieleń utrzymują kontakt dłużej. To było bardzo krótkie.

jakzostacmagiem.wordpress.com
17-01-2014, 23:52
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
xao Offline
Wtajemniczony

Liczba postów: 273
Reputacja: 23
Znak Zodiaku:

Podziękowano 9 razy w 4 postach
(18-01-2014, 13:51)BlueAngel333 napisał(a): Ja nie popieram takich rytów. Uważam, że prędzej czy później poniesione zostaną konsekracje za przyspieszanie czy w ogóle ingerowanie w takie rzeczy.

Wszyscy potępiacie magię miłosną, a teraz nawet to? BlueAngel, w takim razie wyjaśnij dlaczego mielibyśmy ponieść konsekwencje? Powiedz, czym to się różni od przywołania do nas szczęścia, pieniędzy, jakiejś rzeczy, czy chociażby ładnej pogody? To jest dokładnie to samo tylko tutaj chcemy przywołać osobę. Idąc tym tokiem rozumowania wszystko powyższe również jest złe, tak jak i cała magia, bo polega na przyciąganiu do nas konkretnych zdarzeń/rzeczy itd.
18-01-2014, 14:39
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
xao Offline
Wtajemniczony

Znak Zodiaku:

(18-01-2014, 16:46)BlueAngel333 napisał(a):
Cytat:Wszyscy potępiacie magię miłosną, a teraz nawet to? BlueAngel, w takim razie wyjaśnij dlaczego mielibyśmy ponieść konsekwencje? Powiedz, czym to się różni od przywołania do nas szczęścia, pieniędzy, jakiejś rzeczy, czy chociażby ładnej pogody? To jest dokładnie to samo tylko tutaj chcemy przywołać osobę. Idąc tym tokiem rozumowania wszystko powyższe również jest złe, tak jak i cała magia, bo polega na przyciąganiu do nas konkretnych zdarzeń/rzeczy itd.
Xao, ja nie potępiam niczego, jestem neutralna do niemalże wszystkiego. Jestem zwolenniczka tego aby wszystko toczyło się swoim torem, bez ingerencji. Dlaczego? Bo tak lubię, lubię jak mnie życie zaskakuje. Poza tym ja zawsze ponoć utrudniam sobie życie. Konsekwencje? Chyba nie muszę tu wypisywać tego... To chyba jasne jakie mogą być?
Wraziłam swoje zdanie i tyle w tym temacie.

Z tym potępianiem, chodziło mi ogólnie o większość osób na tym forum. Co do konsekwencji - mogą być takie jak w przypadku poznania danej osoby w normalny sposób, nie inne.

Oświecony, a Ty uważasz, że to prawda?
18-01-2014, 18:09
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
wena Offline
Leniwa Szumowina

Liczba postów: 341
Reputacja: 13
Znak Zodiaku: Baran
.............................

Podziękowania: 5
Podziękowano 10 razy w 11 postach
To jest magia miłosna obszarowa. Samo słowo magia miłosna wam się kojarzy z karmą, i że was ktoś w następnym wcieleniu będzie prześladował za to. Ja powiem, że popieram magie miłosną. Wystarczy zrozumieć karmę i jej zależności. A, że niektórzy ograniczają się przez swoją moralność to nie moja sprawa.

Sam wykonałem ten ryt i no spotkałem daną osobę, imię się nie zgadzało ale zaczynało się na tą samą literę.
No i młodsza o rok od danego w rycie wieku ale tak powiem, że wygląd się zgadza co do joty. Działa tylko miałem problemy z końcówka. U mnie energia zbierała się nad świecą główną ostatniego dnia, i jak się świeca dopaliła i powiedziałem jej imię to energia samoistnie poszybowała w świat. Takie moje spostrzeżenie.

"Pamiętaj: w co umysł może uwierzyć, to umysł może osiągnąć...." = Napoleon Hill

----------------------------

[Obrazek: tumblr_omilcy7mzi1ue04pxo1_250.gif]
18-01-2014, 18:29
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
xao Offline
Wtajemniczony

Znak Zodiaku:

Dokładnie Wena, są różne rodzaje magii miłosnej. Można działać bezpośrednio na osobę i wywoływać u niej "obsesyjne" myśli o nas, co już MOŻE wiązać się z konsekwencjami opisanymi na forum (czyli np. po pewnym czasie obsesja zamiast miłości).
Jest też inny rodzaj tej magii. Zacznijmy od tego jak dochodzi do "zakochania" się dwóch osób. Za wszystko odpowiedzialne są sytuacje w jakich są przedstawione dane osoby przed zakochaniem, wszystko zależy od pkt. widzenia i zwyczajnie: przypadku. Więc, używając magii można działać na osobę, lub na wszechświat, po prostu przywołując zdarzenia, które mają nas przedstawić w odpowiednim świetle. Tutaj zakochanie jest zupełnie naturalne, różnica polega tylko i wyłącznie na tym, że pomagamy "przypadkowi".
18-01-2014, 18:48
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
wena Offline
Leniwa Szumowina

Liczba postów: 341
Reputacja: 13
Znak Zodiaku: Baran
.............................

Podziękowania: 5
Podziękowano 10 razy w 11 postach
(18-01-2014, 18:41)BlueAngel333 napisał(a): Znam wiele osób, które podobnie ingerowały w swój los... Odprawiały ryty i etc. i powiem, że długo ich szczęście nie trwało.
Tak ich szczęście nie trwało długo. Ale osiągnęli swój cell. Byli ze sobą, czyli ryty bądź co bądź zadziałały nie jest winą rytów, że dana osoba w związku zjebała sprawę. I dla tego ich szczęście przeminęło to są konsekwencje i nie trzeba obwiniać o to magii miłosnej tylko siebie, że coś się zjebało...

Tak tylko chcą zwalić sprawę na coś (magia miłosna) i nazwać to złem. Bo sami do błędu nie potrafią się przyznać. I gadka o konsekwencjach, chcesz mieć kogoś to rób coś w tym kierunku magia miłosna ci pomoże, ale nie zrobi wszystkiego za ciebie. I nie tylko mówię o magij miłosnej...

"Pamiętaj: w co umysł może uwierzyć, to umysł może osiągnąć...." = Napoleon Hill

----------------------------

[Obrazek: tumblr_omilcy7mzi1ue04pxo1_250.gif]
18-01-2014, 19:13
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
skyfall Offline
Użytkownik

Liczba postów: 2
Reputacja: 0
Znak Zodiaku:
życie

Podziękowano 1 razy w 0 postach
(18-01-2014, 16:46)BlueAngel333 napisał(a):  Jestem zwolenniczka tego aby wszystko toczyło się swoim torem, bez ingerencji. Dlaczego? Bo tak lubię, lubię jak mnie życie zaskakuje. Poza tym ja zawsze ponoć utrudniam sobie życie. Konsekwencje? Chyba nie muszę tu wypisywać tego... To chyba jasne jakie mogą być?
Wraziłam swoje zdanie i tyle w tym temacie.
Wszystko ma swoje konsekwencje, nie tylko odprawienie rytuału. A ingerencji dokonujesz chcąc nie chcąc, na przykład myśląc w określony sposób. Dokonujesz wpływu na swoje życie czy chcesz czy nie, odprawienie rytuału to tylko jedna z świadomych form.
18-01-2014, 19:39
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali: Evander , ninak
Strony (11): « Wstecz 1 2 3 4 5 … 11 Dalej »
Idź do strony 

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.