Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Magia › Zaklęcia i rytuały › Miłosne v
« Wstecz 1 2 3 4 5 … 7 Dalej »

Rytuał - czy to mogło zadziałać tak mocno?

Strony (7): « Wstecz 1 2 3 4 5 … 7 Dalej »
Idź do strony 
Wątek zamknięty 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Rytuał - czy to mogło zadziałać tak mocno?
Autor Wiadomość
MeganEagle Offline
Użytkownik

Liczba postów: 26
Reputacja: 0
Znak Zodiaku:
Praktykowany rodzaj magii:
Miłosna

Podziękowania: 2
Podziękowano 2 razy w 2 postach
RE: Rytuał - czy to mogło zadziałać tak mocno?
Aż mnie zaciekawiło w jaki sposób się „odgrywasz” na tych niewiernych mezusiach?😃

Czy ja wiem czy to jest taka schematyczna historia? On nie chciał seksu ze mną w końcu wiec trudno to nazwać schematem a mnie „kochanka”.. on sam nie wie o co mu chodzi ale napewno nie chodzi mu o jakieś numerki na boku bo na spotkaniu ja byłam tym bardziej zaintersowana niż on a on siè hamował. 

Chociaż mi wtedy chodziło o przypieczętowanie rytuału .. do seksu nie doszło ale były pieszczoty i pocałunki. Z tym ze wychodziło to z mojej strony ..

Nie uważam go za ofiarę tej sytuscji tylko prowokatora tego wszystkiego 
No ale tłumaczyć się nie będę dalej bo i tak to nie zostanie przyjęte
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-01-2023, 10:04 {2} przez MeganEagle.)
24-01-2023, 09:57
Znajdź Posty
Podziękowali:
Olimpia Niedostępny
...

Liczba postów: 5,281
Reputacja: 97
Znak Zodiaku: Wodniś ^^
Magia Naturalna

Podziękowania: 679
Podziękowano 606 razy w 578 postach
Ok wybacz, mój błąd z tym, że Ty pierwsza zabrałaś. Przepraszam, źle wywnioskowałam.
Jednak to że nie są małżeństwem nie ma znaczenia. Małżeństwo to tylko sformalizowanie związku.

A jak to możliwe że kochasz tak zepsutego gada? Nie wiem nie znam Cię, ale zauważyłam, że osoby, które kochają toksyczne relacje i drani miały zazwyczaj za ojca drania i po prostu powielają schemat. Choć są też osoby, które reagują odwrotnie i mszczą się w dorosłym życiu na takich facetach, które przypominają im ojca.

Nie wiem, nie znam Cię... jeśli ciągle masz takie sytuacje to znaczy, że może warto wybrać się na terapie, bo to może być jakiś Twój nieprzepracowany schemat. Jeśli to pierwszy raz... no to może ujął się czymś innym?

Normalność to wymysł.
Skupiają się w stado i "normalność" tworzą na podstawie wypadkowej średniej reakcji i poglądów innych Owiec w stadzie.
Boją się uwolnienia Woli ponad Formę.
Są niewolnikami Formy (Materii i spraw materialnych).

-----------
Różnica pomiędzy mną a resztą jest taka, że ja sie nie boje być nie akceptowana.
24-01-2023, 10:01
Znajdź Posty
Podziękowali:
MeganEagle Offline
Użytkownik

Znak Zodiaku:
Miłosna

Dzisiaj w nocy mi powiedział ze nie chce stracić dziecka i widywać dwa razy do roku (wcześniej mówił ze namawia tamta na wyjazd do tego drugiego faceta z którym wzięła ślub i córka ma lepszy kontakt z nià niż z nim). I od tamtej pory nie kontaktujemy się

Temat jest taki ze tamta nie potrafi i nie chce sama sie utrzymać i dla niej opcja to albo być utrzymywana przez mojego ex albo przez tez faceta w innym kraju. Dlatego albo bedzue z moim ex albo wyjedzie. A wie ze on kocha ta córkę i wykorzystuje to w tej sytuacji. Tu w ogóle nie chodzi o miłość i rodzine. Ta kobieta praktycznie nigdy w swoim życiu nie pracowała i błąka się od faceta do faceta. Pewnie tez zażądała sporo kasy i ten mój ex spękał xD

Najbardziej mnie dziwi ze za taka wyrachowana utrzymanką lata dwóch facetów i nie rozumiem tego. Czego tak naprawdę chcą mężczyźni? Szok xD

Ciekawe czy już wszystko  przepadło i moc uroku to jednak moja projekcja,  czy to tylko chwilowy jego kryzys

Zadzwonił do mnie i mieliśmy przeprowadzić poważna rozmowę ale i powiedział dosłownie w pewnym momencie ze przy mnie czuje się tak dobrze   „nie wiem co Ty mi robisz w glowie” czyli jednak coś tam działa :0
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-01-2023, 21:34 {2} przez MeganEagle.)
24-01-2023, 12:45
Znajdź Posty
Podziękowali:
MeganEagle Offline
Użytkownik

Znak Zodiaku:
Miłosna

No i rytuał jednak okazał się nie tak mocny bo zerwaliśmy kontakt i powiedział ze tak będzie lepiej :/
Nie pisze nie dzwoni

Z jednej strony się cieszę z drugiej mi strasznie smutno bo już go prawie odzyskałam
26-01-2023, 10:13
Znajdź Posty
Podziękowali:
MeganEagle Offline
Użytkownik

Znak Zodiaku:
Miłosna

No i kolejna aktualizacja. Niby chciał zerwać kontakt ale nadal pisze dzwoni. Chyba tak to teras będzie wyglądać … myśle ze jakaś szansa jest ze ten rytuał nadal działa. Jestem w szoku co siè dzieje. Osoba ktira pisała ze będą takie zawirowania ale rytuał działa - miała racje.
28-01-2023, 11:19
Znajdź Posty
Podziękowali:
BPW Offline
Wróżka serduszka

Liczba postów: 421
Reputacja: 2
Znak Zodiaku: Panna
Naturalna

Podziękowania: 67
Podziękowano 48 razy w 35 postach
Poczekaj, chwileczkę. Przeczytam wszystko, bo to by trzeba naprostować intencjonalnie. Być może będę potrafił to naprawić. Tylko daj mi to przeczytać. ;)

"Ból po stracie jest tak silny, jak silna była więź"
28-01-2023, 15:43
Znajdź Posty
Podziękowali:
BPW Offline
Wróżka serduszka

Liczba postów: 421
Reputacja: 2
Znak Zodiaku: Panna
Naturalna

Podziękowania: 67
Podziękowano 48 razy w 35 postach
Ojej. To się porobiło.

Każdego supła da się rozwiązać, ale trzeba mieć anielską cierpliwość i spokój w głowie. Ty go nie masz. Niestety ja powiem prawdę.
Dobre wieści to że z tego da sie wyjść. Złe, że niestety trzeba sie bardzo poświęcić. No ale niestety ty moja droga nie chcesz zrzucić uroku.
Ciecz menstruacyjna to jeden z najsilniejszych rekwizytów młodej kobiety. Na dodatek ty masz "predyspozycje" w czarach, bo niewielu się udaje za pierwszym razem rzucić klątwe. TAK KLĄTWĘ moja miła. Krew miesięczna może być używana to białej, jak i czarnej magii. W białej w żadnym z rytuałów nie podaje się krwi do spożycia. Twój obiekt zmienia się w OFIARĘ. Niestety tak się stało. Na pewno jest z tego wyjście. (np. zrzucenie uroku).

No przecież się liczy dobro dziecka. Tak? Dobrze zrozumiałem? (wyczytałem to z kilkanaście razy - jeżeli i nie kilkadziesiąt - z twoich wiadomości.) Ale nagle przeczytałem "że ty nie chcesz zrzucać klątwy, bo to niesie wiele kosztów" (W tym zapewne energii - tak sie domyślam). Dziecko to istota a-energetycznie nastawiona na dobro i zło. Być może właśnie teraz tworzysz kolejną zranioną duszyczkę. A jej nawet szeptunka nie pomoże, ani malfor. Bo te dziecko zostało skrzywdzone przez rodzica, ono będzie szukać szczęścia, którego nie ma... OJOJ?

"Tak przypadkiem nie zastanowiłam sie nad skutkami mojego uroku, że postanowiłam go rzucić, bo tamta chłopa mi zabrała!"

Dosłownie chyba mi tak to brzmi. Ja to rozumiem. JA NAPRAWDĘ TO ROZUMIEM. Zawładnęły tobą emocje. NIE WOLNO nigdy ponosić sie emocjami podczas rytuałów. Emocje są wtedy zbędne i wszystko komplikują i tworzą multum, ależ to MILIARDY supłów na linii energetycznej, m.in. tego też dziecka. I teraz weź sobie siedź i rozsupłaj to wszystko. Życia ci braknie. Musze powiedzieć, że namieszałaś, i jeśli tego uroku nie zdejmiesz to ty nie rzucisz klątwy tylko na TEGO JEDYNEGO, ale na cały jego ród. To będzie fatum jak w królu Edypie. Tylko, że zamiast śmierci, będzie cierpienie psychiczne.

A to, że on i tak potem będzie sobie gadał jak przed odprawieniem rytuałów, że on sobie wszystko rzuci dla cb i wgl. To niech sobie wsadzi. I wiesz gdzie, i niech to robi jak najgłębiej. Jesteś inteligentna, rozwojowa dziewczyna. Postąp tak jak uważasz. To, że stracisz energię, tonie znaczy, że jej nie odzyskasz.

Ja mam taki pomysł. 
1. Zrzucasz klątwę.
2. Dajesz znać jak ty sie tam czujesz, jak to wszystko sie zmienia.
3. Jesli nie zaczniesz odzyskiwać energii po miesiącu - dwóch. To piszesz mi w wiadomości prywatnej i ja ci robie doładowanko.

Tam jeszcze wspominasz o to, że cię przeraza, że on taki niezdecydowany jest. Złotko, on taki jest bo ty jesteś niezdecydowana. Ułóż wszystko w głowie, a ułożysz sobie życie.

To tyle chyba ode mnie,
BPW
28-01-2023, 16:57
Znajdź Posty
Podziękowali: Olimpia , tupajda
MeganEagle Offline
Użytkownik

Znak Zodiaku:
Miłosna

Narazie on zdecydował ze zostaje tak jak jest i zostaje tam ze względu na dobro dziecka wiec chyba aż tak do końca go nie zamroczyło 
Mówi ze niepotrzebnie uległ moim wyznaniom i po naszym spotkaniu go zamroczyło ale teraz go dopadła „szara rzeczywistość” i nie wie jak to poukładać z dzieckiem 
Wiec chyba aż tak strasznie nie namieszałam 
Nswet nie wiem jak miałabym zdjąć to wszystko i tez strasznie się boje :/
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-01-2023, 17:21 {2} przez MeganEagle.)
28-01-2023, 17:19
Znajdź Posty
Podziękowali:
MeganEagle Offline
Użytkownik

Znak Zodiaku:
Miłosna

Nie dał rady ze mną zerwać kontaktu i zaproponował kolejne spotkanie 🤷‍♀️
Poplątane to wszystko ale rytuał działa
Tylko ile to wszystko potrwa?

W dodatku jest o mnie zazdrosny co jest serio niedorzeczne w tej sytuacji 😄
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-01-2023, 11:55 {2} przez MeganEagle.)
31-01-2023, 11:54
Znajdź Posty
Podziękowali:
Olimpia Niedostępny
...

Liczba postów: 5,281
Reputacja: 97
Znak Zodiaku: Wodniś ^^
Magia Naturalna

Podziękowania: 679
Podziękowano 606 razy w 578 postach
Może nawet i do usranej śmierci.

Normalność to wymysł.
Skupiają się w stado i "normalność" tworzą na podstawie wypadkowej średniej reakcji i poglądów innych Owiec w stadzie.
Boją się uwolnienia Woli ponad Formę.
Są niewolnikami Formy (Materii i spraw materialnych).

-----------
Różnica pomiędzy mną a resztą jest taka, że ja sie nie boje być nie akceptowana.
01-02-2023, 13:55
Znajdź Posty
Podziękowali: Adrianna , tupajda
Strony (7): « Wstecz 1 2 3 4 5 … 7 Dalej »
Idź do strony 
Wątek zamknięty 

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.