Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Umysł › Stany Świadomości › Sen › Interpretacja snów v
1 2 3 Dalej »

Krótki sen a zarazem bardzo intensywny

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Autor Wiadomość
karola_86 Offline
Pani w Zamku Lalek

Liczba postów: 10
Reputacja: 1
Znak Zodiaku: Panna
Praktykowany rodzaj magii:
Hoodoo

Podziękowania: 0
Podziękowano 0 razy w 0 postach
Każdy z nas powinien spać około 6-8 godzin. Niestety ja ostatnio mam bardzo mało czasu na sen i nie śpię dłużej niż 6 godzin. Budzę się wyspana, nie mam z tym problemu. Jednak od pewnego czasu mam bardzo dziwne sny. Są bardzo realistyczne, budzę się i sama nie wiem czy spałam, czy uczestniczyłam w tym co się działo, gdy spałam. Nie są to sny przerażające, jednak taka się budzę - przerażona. Zastanawiam się czym jest to spowodowane i jak mam sobie to tłumaczyć?
Zastanawiam się czy czasem nie skorzystać z interpretacji snów http://dotykprzestrzeni.pl/interpretacja-snow/ bo ostatnio dużo o tym czytam.. Czy spotkaliście się z takim przypadkiem? Ostatnie dwa sny, były tak realistyczne, że po przebudzeniu chciałam kontynuować to co mi się śniło. Powoli w ogóle tracę rozeznanie między snem a rzeczywistością.

moja inspiracja w ezo : interpretacja snów
04-09-2015, 19:07
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Szczęściarz Offline
Smaragdus Felix

Liczba postów: 372
Reputacja: 28
Znak Zodiaku: Strzelec

Podziękowania: -1
Podziękowano 2 razy w 0 postach
RE: Krótki sen a zarazem bardzo intensywny
Karola trudno nam jest określić co jest tego powodem jeżeli nie powiesz nam treści tych snów. Z jednej strony może się okazać, że tak na prawdę zamiast być w śnie to chodzisz po Planie Astralnym, z drugiej, że ktoś chce Ci coś przekazać lub twoja podświadomość Cię o czymś informuje. Ale nie powiemy Ci czemu tak książka jest taka, a nie inna kiedy wiem tylko, że jest realistyczna.
Pozdrawiam,
Szczęściarz

[Obrazek: apolud5d75d.png]
04-09-2015, 23:48
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Bvizard Niedostępny
Descendant of dragons

Liczba postów: 163
Reputacja: 7
Znak Zodiaku:

Podziękowania: -2
Podziękowano -1 razy w -1 postach
Witaj Karola :)

Popytaj na forum, może znajdziesz kogoś kto interpretuje sny.
Nie jestem pewien ale może Alva { kliknij na Alva } potrafi interpretować sny, musisz jej spytać.
Ja to kiedyś robiłem, ale to było naprawdę bardzo bardzo dawno temu, dlatego nie interpretuję ich, przynajmniej na razie, może kiedyś spróbuje do tego wrócić.

Ale nawet jeśli ktoś zgodzi ci się zinterpretować sen, musisz go dokładniej / jak najdokładniej opisać.

Hmmmm możliwe, że masz coś na rodzaj proroczych snów, ja je miewałem w dzieciństwie, ale jednak nie powiem ci jak one się przejawiały, bo mam ten problem, że niestety snów nie pamiętam, "To skąd wiesz, że to były prorocze sny? " ponieważ gdy zdarzyło się to co było w takowym śnie, wtedy i niestety wtedy mi się wszystko przypominało , niestety dopiero wtedy przypominało mi się to co było w takowym proroczym śnie.

Edycja
Wybacz nie zauważyłem, że to w dziale interpretacji snów xD, pozostaje ci teraz tylko opisać lepiej ten sen i poczekać aż ktoś ci go zinterpretuje.

Pozdrawiam ;)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-09-2015, 19:32 {2} przez Szczęściarz.)
05-09-2015, 01:22
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Siri Offline
użytkownik

Liczba postów: 145
Reputacja: 6
Znak Zodiaku:

Podziękowania: 0
Podziękowano 0 razy w 0 postach
Karola opisz co to za sny, czy np. pojawiły się po trudnym dla ciebie wydarzeniu, a może wcześniej robiłaś jakieś rytuały ?
Postaramy się znaleźć rozwiązanie :)
05-09-2015, 07:02
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.